A trossos

Un relat de: Meraki
Estic atordida. Obro els ulls lentament, perquè la llum em cega. On sóc? No recordo res… Intento moure les mans, però no les sento. El mateix passa amb els peus. El meu cap sembla que tampoc té ganes de moure’s. Només veig una llum intensa sobre meu, ben a prop del meu rostre. Vull demanar ajuda, però la meva boca no respon. Noto com les paraules arriben als meus llavis, però moren abans d’atravessar-los. Què està passant? Moc els ulls tant com em permeten les òrbites. Hi ha un mirall just a la dreta. Si pogués moure tant sols una mica el cap… El que veig m’horroritza. El meu cos ja no existeix. Bé, sí que existeix… A trossos!

Comentaris

  • Enhorabona[Ofensiu]

    Benvolgut/Benvolguda participant:

    Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat pel jurat d’autors i d'autores de l'Associació de Relataires en Català, com a finalista del XIII Concurs ARC de Microrelats «La sort» i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.
    És per això que, en haver quedat seleccionat/ada en la convocatòria, t’agrairíem que, tan aviat com et sigui possible, ens facis arribar l’autorització perquè el relat sigui inclòs en el recull, com bé s’indica a les bases del Concurs.
    Només cal que ens enviïs per correu electrònic a l'adreça: concursos.arc@gmail.com el text que adjuntem al final d’aquest comentari amb l’assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ RECULL LA SORT, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les dades personals que et demanem.

    Cordialment,
    Comissió XIII Concurs ARC de microrelats


    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////




    TEXT AUTORITZACIÓ

    En/na .............................................................................................
    Nascut/da el ..../..../........ amb D.I.Número .........................................
    Amb domicili ........................................................ Codi Postal ...........
    Vila/Ciutat ......................................................................................
    comarca ........................................................................ Altres dades postals ...........................................................................................
    Telèfon de contacte................................ altres tel..............................
    Nick al concurs o pseudònim relataire ..................................................
    AUTORITZO
    a l'Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat que du per títol ..............................................................................................., seleccionat del mes de .............................................., dins del subtema ................................................., del qual en soc autor/a, en el recull de microrelats «La sort» que s’editarà a finals de 2023,
    on vull constar amb el nom d'autor/a .............................................. (en cas de no omplir aquest apartat s'entén que l'autor/a vol aparèixer en el recull amb el nick/pseudònim amb el qual ha participat en el concurs).
    Així mateix, també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l’ARC.

    Data ......................................................

  • Esquerdat o esquarterat[Ofensiu]
    Cesca | 16-02-2023

    Mirall esquerdat o cos esquarterat. Vet aquí el dilema. Fer pensar, deduir i imaginar és l'objectiu d'un bon microconte. Enhorabona! Sort.

  • En el pot petit...[Ofensiu]
    Marina i punt | 12-02-2023

    El que més m'ha agradat del teu relat és que fas una perfecta descripció sense explicar la situació exactament així queda oberta a l'imaginari del lector.
    Molt bon relat, curt i enginyós.

    Salutacions

  • Un i moltes[Ofensiu]
    E. VILADOMS | 10-02-2023

    Un microrelat i moltes lectures.
    Veu el seu tros esquarterat? És un mirall trencat on es reflecteix? Ambdues coses?

  • No marxem del tot...[Ofensiu]
    Prou bé | 09-02-2023

    ...Encara.
    La gràcia, entre d'altres, d'un bon microrelat es no fer-ho tot explícit i deixar que el lector intueixi i imagini.
    Tants com et llegim interpretarem coses diferents i no sabrem quin és el sentit real que tu li dones.

    Per a mi, i no és gens macabre, el protagonista abans de marxar definitivament es veu en una taula d'autòpsies, a trossos. I assumeix...
    Sort
    Amb total cordialitat

  • A trossos.[Ofensiu]

    De primer amb això de l'immobilització el teu relat m'ha fet pensar en el meu poema :Camí estret de Sodoma. Però no!, el teu breu, però concís relat va per un altra cantó. Relat que m'ha agradat per les sensacions que he experimentat en llegir-lo. Nil

  • micro- relat[Ofensiu]
    Atlantis | 08-02-2023

    Molt ben descrit l’accident que intueixes que li ha passat a la protagonista. I aquest cos a trossos en un mirall trencat.
    Molt bon relat i micro. !!!

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament. Entra a concurs.

    Recorda, ja no el pots esborrar!
    Qualsevol dubte contacta amb nosaltres en el nostre correu:
    concursos.arc@gmail.com

    Gràcies per participar.


    Comissió XIII Concurs ARC de microrelats