7 meSets

Un relat de: butterfly19

Nino, tu has estat la primera persona amb la que m'he atrevit a tenir una "relació seriosa". Seriosa perquè tots dos ens havíem conscienciat des de bon principi que el nostre amor seria per nosaltres i que no estaríem disposats a compartir-lo amb ningú més.
Jo abans que tu, no havia estimat mai a un noi, potser el trobava guapo o era simpàtic i amb això ja en feia prou. Però en aquests 7 mesos m'has canviat la visió de les coses. M'has ajudat a ser més decidida, a assumir les meves responsabilitats, a ser responsable de les meves accions, a ser més forta pels altres i a estimar-me més del que MAI havia fet. Les nostres converses, els nostres moments d'intimitat i la quantitat de barreres que hem destapat l'un per l'altre, m'han permès coneixe't i alhora descobrir un món nou que m'ha fet madurar com a persona. Quan penso en tot això, sento que t'he arribat a estimar i que aquest sentiment va creixent dins meu cada dia que passa.
Per mi, al principi, eres un somni fet realitat, però no passaves de ser el noi guapo que m'havies atret i que gràcies a la SORT o a "mis armas de mujer" havia aconseguit seduir i fins i tot m'atreviria a dir conquistar. Però les primeres impressions no són la base d'una relació, aquella nit ens va permetre coneixe'ns, però el treball real que ens ha forjat com a parella l'hem realitzat dia a dia. Tu i jo. Amb els nostres petons, les nostres carícies, els nostres cafès, i els petits entrebancs que hem trobat pel camí. L'amor és com una planta, s'ha de regar cada dia i evitar que s'assequi.
M'agrada molt estar amb tu, desitjar-te en qualsevol moment del dia i fer-t'ho saber a través d'una carícia, un petó, una mirada, un missatge, una trucada o una perduda.
Crec que no hi ha paraula en el món per descriure lo especial que em fas sentir cada vegada que em truques només per sentir la meva veu, com m'abraces fort després d'un dia dur o com m'agafes de la mà quan no tenim res a dir-nos i alhora ens diem tant.
Rei, tu em fas sentir estimada, és per això, que jo et vull correspondre de la mateixa manera, estimant-te més cada dia.
M'agrades, et desitjo, t'eStiMo.
Em tens enamorada!
Saps, hem escrit 7 mesets de la nostra història. En aquest període hem compartit moltes experiències i moments: el partit al Camp Nou, Núria, el meu aniversari, els teus exàmens, escapadetes a mitja tarda a l'Escala o Llançà... Però encara ens en queden més per compartir!
T'estimo, i vull estar SEMPRE aquí per tu, de la mateixa manera que espero que tu també hi siguis per mi.
De la teva "nena" a qui li tens el cor robat.
T'estimo***************

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer