4 hores per dir adeu al mon.

Un relat de: fresko

Un dia ja fa molt de temps van dir que el mon s'acabaria, des de les hores ningú s'ho podia creure però anaven passen els dies i a les notícies anaven digen que faltaven tants anys, desprès tants dies, i ara només falten 4 hores. Jo estava amb els meus amics per despedir-nos perquè eren quatre hores que estenien de aprofitar, jo i els meus amics vam decidir anar la primera hora de les quatre que quedàvem i vam decidir anar a robar per les tendes, poc a poc teníem mes i mes diners, jo vaig proposar anar a robar a el restaurant mes car de la nostra ciutat, i mentrestant ells distreien els que treballaven jo i en bertu estàvem roban a la sala on hi havien els diners,ho vam aconseguir i li vaig dir va ens esacapem deixem aquets aquí. Al escapar-nos vam dir que anesssima robar un cotxe ja que jo feia una semana que m'avia tret el carnet, i ens vam anar directament a un puticlub en bertu estava nerviós per aquesta nova experiència jo li deia que només quedaven 3 hores i que ja no ens podia passar res pitjor que morir desprès de aquestes hores, que teníem de fer-ho tot i que anéssim a experimentar totes les bojeries que ens passessin per el cap, sabíem que estàvem fen tot de coses dolentes, desprès del puticlub ens vam anar cap al centre de la ciutat i vam anar al bernabeu estàvem per allà fora i vam veure a Robinho Guti i Casillas i vam proposar si podíem anar em ells. Ens van dir que ells ara anaven al vestuari que hi havia 6 ties esperant-los hi que ja estàvem nosaltres dos pues que podíem anar em ells, va ser un espectacle jo estava esgotat, però com només quedava una hora la tenia d'aprofitar a fondo. Vaix anar a casa meva a despedir-me de la meva família i els i vaig dir que jo m'han anava a passar-m'ho be la ultima tres quarts d'hora.. I vam anar a un circuit de formula 1 raikkonen i Alonso estaven alla al circuit picant-se amb el cotxe, jo i en bertu vam decidir agafar un cotxe d'aquells, jo estava al costat d'Alonso i em va fer que em pares allà però de cop es va sentir una enorme explosió vam anar fins el fet, i en bertu estava estampat era molt clar que estava mort. Jo vaig agafar-lo i el vaig enterrar em l'ajuda d'alonso i raikkonen, de cop i volta vaig mirar cap a les grades i vaig veure a henry i a rafa nadal i vaix corre fins ells els vaig abraçar i vaig dir Adéu sou els meus ídols kraks.

Comentaris

  • albamartin | 23-05-2007

    biieeenn, no m'ha sorprès geens eeh!jaaajajajaja ties, robar i els vostres ídols, como noo!!jejeje


    aniiimmmmmmmmmmmmmms=)

  • jeje rubinho... xD mare meva xD![Ofensiu]
    Fabregat | 16-05-2007 | Valoració: 8

    Krak l'escrit jejej com se te'n anava l'olla!!

    krak que no tinc temps per comentar!!

    cuidet!!! anims

  • Repte aconseguit[Ofensiu]
    BOLZANO | 14-05-2007 | Valoració: 6

    Em sembla que barreges masses coses an el text. A més, no m'acaba de lligar el fet d'acabar-se el món i aquesta gent famosaencara jugant i fent gresca. Suposo que tu t'ho has imaginat així, pero a mi no em convenç.
    El tema ortogràfic deixa molt que desitjar. Repasa al escriure i milloraràs molt.
    Vinga a pel proper.

  • Post Scriptum[Ofensiu]
    aaa | 11-05-2007

    ...en quant al tema de la ortografia, no t'hi capfiquis. Hi ha correctors i gent benèvola i amable que et llistarà la totalitat de les errades ortogràfiques, gramaticals i de conteste (però no seré jo)

  • aaa | 11-05-2007

    ja sabem què en faries, del desig que un djinn agraït et poguès regalar per salvar-lo del fons d'una rovellada llàntia, però a part de les fantasies d'un pre-adolescent amb poca cura per l'ortografia, poca cosa mes, doncs la promesa del títol (4 hores per dir adeu al mon) es transmuta en (4 hores per desfasar-se amb els amics mentre fumem quelcom al.lucinògen)

    Un relat escrit a tota pressa, sense gaire profunditat, però, suposo, amb les millor intencions, tot i que "el infierno esta empedrado de buenas intenciones"

    En tot cas, escru, escriu, escriu i escriu.

    Roarscach.

l´Autor

fresko

3 Relats

14 Comentaris

4486 Lectures

Valoració de l'autor: 7.29