El Súper Heroi de dibuix

Un relat de: fresko

El meu súper heroi era un dibuix típic de nens aquells dibuixos que fas normalment a classes avorrit en la teva cadira i mirant la classe i agafes un full i comences a dibuixar. Aquella tarda estava força inspirat, vaig dibuixar un home normal i corrent però poc a poc vaig anar-li ficant complements i va quedar un dibuix molt divertit, estava fort, en el meu dibuix volava i tirava raigs de gel, elèctrics i de foc era el millor súper heroi que podia existir. El dibuix el vaig anomenar " electró yea " .
A la meva classe hi havia el típic notes que l'únic que feia era treure les idees de les altres persones, picava als nois inofensius i els i treia el esmorzar, el meu dibuix estava guardat dins la carpeta de totes els assignatures, vaig torna del pati i em vaig trobar oberta la meva carpeta, desesperadament buscava el meu dibuix i no estava allà, allò no podia ser, estava trist un dibuix molt simpàtic que m'havia sortit des de el meu cap i tenir-lo de perdre. En aquest anys tot era tecnologia molts científics descobrien cada dia coses impossible de fer. Aquell dibuix el van presentar a un científic i va fer aquella vestimenta per alguna persona que puges tornar-se un gran súper heroi , poc a poc el meu dibuix es veia en mes llocs , ja no era un simple dibuix ara era una vestimenta per alguna persona , una persona que es podria transforma en un gran súper heroi, jo vaig anar a parla amb aquest científic i li vaig dir que jo havia fet aquest dibuix però no em creia, poc a poc ell deia que jo estava obsessionat perquè volia ser el propietari d'aquell vestit de súper heroi. Desprès de que em passes tot això, el dia següent vaig anar classes i vaig enxampar al notes de la classe i li vaig deixar les coses clares que rebel·les el propietari d'aquell dibuix que es transformaria en un vestit p súper heroi , o que jo revelaria ho que veritat era ell , un nen marginat que tenia una família de misèria i que ell vivia gràcies a les ajudes del amic del seu pare que era un d'aquells grans científics.
Ell va dir que anirem junts a rebel·la la veritat, a la tarda al sortir de classes vam anar-hi, ho van publicar a la gent i des de les hores sense porta el vestit súper heroi la gent ja em veia com si ho fos. El dibuix era meu i el vestit de súper heroi també em pertanyia, i d'aquesta manera jo em vaig quedar els dos coses i el vestit quedaria guardat per casa meva.

Comentaris

  • i es qe..[Ofensiu]
    albamartin | 06-06-2007

    aqest és, amb diferència, el millor qe has feet!m'ha agradat molt més=)
    avera el seguennt qe se t'acut eeh?

    aniiiiiiimmms FRESKO;)

  • Millor que els anteriors[Ofensiu]
    BOLZANO | 05-06-2007 | Valoració: 8

    i tant que és millor que els anteriors, encara que jo hagués fet el final diferent, però és la teva història.
    La veritat és el robatori d'idees és un bon tema per tactrar.
    Vinga que veig més inspirat.

  • Fabregat | 28-05-2007 | Valoració: 7

    Jejemirel en fresko aquí te las kurrat!!
    M'ha agradat el teu relat!! Ànims!!

    =)

l´Autor

fresko

3 Relats

14 Comentaris

4507 Lectures

Valoració de l'autor: 7.29