14 de febrer - ST. VALENTÍ per tots.

Un relat de: R. Merci

14 de febrer - ST. VALENTÍ per tots. - Avui un diàleg, amb mi mateix-

"Reflexiono.
Cada cop que una data senyalada s'acosta, reflexiono.
Reflexiono, cada cop que algú canvia la seva actitud, al arribar a aquesta data.
Reflexiono també, sobre quin deu ser el motiu d'aquest canvi.
Aniversaris, Sants, Nadals, Efemèrides varies i Sant Valentí.

Totes elles, han esta imposades en la vida a la terra, per algun motiu... Vosaltres sabeu quin és? Jo simplement, reflexiono. Mireu al voltant (...) sabeu i teniu clar, que avui ens obliguen a ser bones persones, amb la mitja taronja que tenim al costat?
Tornem a reflexionar, ara tots junts, pot arribar a ser divertit i tot (...) Que intenten aconseguir amb això? (...) Fer-nos gastar més, fer-nos pensar una mica, fer-nos ser millors durant uns dies, marcats en un calendari, amb alguna persona que ens rodeja... Tot són suposicions, i cadascú te el seu interès propi.

Llavors la millor reflexió podria ser: Com m'afecten a MI aquests dies?, bona pregunta!
Gasto més? ... Penso més? .... Faig feliç algú? ... mmmm... Això SI! Aquestes efemèrides, només serveixen per fer feliç a algú!! A tu mateix o al del teu canto. Són dies màgics, on tot el que succeeix té un do especial.

St. Valentí te aquesta màgia i aquesta donació d'amor per l'altre. Però és limitada, només rep la persona que t'estimes. Reflexiono, de nou (no me'n canso): La resta de la humanitat queda exclosa d'aquest dia per a tu? Només et deus, a fer feliç a la teva parella? No us sembla injust? I la resta de persones que t'estimes, no conten el dia de St. Valentí?

Doncs el final de reflexionar he arribat a la conclusió, que avui em revelo!!! Em revelo contra la puta societat que ens envolta i que us esta menjant el cervell. Les veritats ofenen, oi? A mi m'ha fet mal al donar-me'n compte.

Per això que reflexiono del tot, i et vull dir: que avui, dia de St. Valentí, et regalo unes paraules que em surten del cor, perquè t'estimo, amic meu.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de R. Merci

R. Merci

10 Relats

3 Comentaris

8907 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
R. Merci (x ser agrait)

Narrativament re-neixo l'any 2006. Començo amb Monolegs i Relats Psicotropics/Psicoactius, per un programa radiofonic, de l'emissora local de Canet de Mar (Maresme).

El Diskulpin les Molèsties (que així és com es diu el programa) ha estat la plataforma per fer publics els textos escrits per aquesta ment emergent.

Merci per dedicar-me aquests minuts i una salutació em faria molt feliç (no t'importa que t'ho digui clarament, no?)


"Només nosaltres mateixos serem capaços d'alliberar les nostres ments" B.Marley