1095 dies

Un relat de: Queca

No me'n adono, i passa el temps.
És tan tòpic com cert.

I què estic fent amb la meva vida?

Vaig deixar-ho amb un noi després d'un any i mig, no estàvem fets l'un per l'altre. Vaig acabar primer de fisioteràpia, i vaig començar segon. Ara estic a punt d'acabar segon i començar tercer. M'he tallat els cabells. M'he comprat un mp3 nou. Vaig començar un curs de quiromassatge i ja l'he acabat. M'he comprat roba. He conegut molta (moltíssima) gent. He somrigut. Però no he plorat. M'he posat malalta. M'he encisat. Però no m'he enamorat (encara). He perdut coses, i n'he trobat d'altres que creia perdudes. He recuperat velles amistats i n'he fet de noves. He llegit un munt de llibres (per plaer i per obligació). He canviat. He crescut. He escrit. Vaig pintar l'habitació de color lila. He fet regals. M'han fet regals. He abraçat. M'han abraçat. He tractat pacients. Vaig entrar a treballar a una residència geriàtrica, i encara hi sóc. M'ho he passat bé. M'ho passo bé. He estudiat. He fet exàmens. N'he aprovat i n'he suspès. He sorprès algú. He mirat. M'han mirat. He viatjat en cotxe, en tren, en metro, en carrilet i en autobús. M'ha intentat estafar un taxista. He provat els espinacs curs i he descobert que m'agraden més que no pas cuits. He cuinat. M'han cuinat. He pagat un deute. He estimat. Estimo....

Han passat els mesos, els anys. Han passat 1576800 minuts des que vaig convertir-me en la Queca oficialment. Són molts minuts! Són 26280 hores. Moltíssimes! 1095 dies, són molts dies, i si he perdut el temps? Però llavors penso que són 36 mesos al vostre costat, i no em sembla tan un disbarat. Si penso que són 3 anys amb vosaltres, això és un regal.

Gràcies per fer-los tan curts i plens de màgia. He descobert mil i un tresors amagats entre tanta lletra. Gràcies per ser-hi, a aquells que m'estimen a través de la Queca, i a aquells que passen per aquí i senten curiositat. Gràcies també a aquells que em llegeixen per primera vegada, ja sigui perquè han sentit a parlar de mi o per pur atzar. Gràcies de tot cor, nins.

Comentaris

  • wapaaaaaaaa[Ofensiu]
    silvia_peratallada | 28-05-2007

    que sembles l'anunci de la coca cola!!!!

    Calooor calorrrrrrrrr
    mover moverrrrrrrrrrrrrr

    carita de rosa!!!! tic aki amb el puto cervell, l'area d'associació somatosensorial i la mare que la va parir i m'he dit... nem a llegir un relat de la Queca...
    i mira per on, quantes coses en comú!
    menys lo del geriatric... masses coses!!!


    un petonàs, tinc ganes de veure't i explicar-te les noves...
    que me'n vaig al marroc altra vegada!!!
    i més, i més...

l´Autor

Foto de perfil de Queca

Queca

108 Relats

757 Comentaris

193487 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Fisioterapeuta i pedagoga.

Lectora intentant escriure.

Enamorada de la literatura, d'estimar, del mar i a vegades, de la vida.

Nascuda al febrer del 87, treballo amb avis, que són el pou de sabiesa on intento aprendre cada dia quelcom nou (sobre ells, sobre la meva professió, sobre la vida, sobre mi mateixa).

Per què Queca? Lleigeix "Te'n vas anar".