Viatge per l'autopista

Un relat de: GTallaferro

Com glòbuls rojos fluïm per l'autopista.

"My llittle blue window" d'Elvis Costello em fa dibuixar a sobre el meu cap, els camps irlandesos enyorats d'herba impregnada d'olor de pluja antiga. El meu esguard vola lleuger, trascendint la realitat negra de l'urbs tecnòcrata, cap a la finestreta blava de la petita casa de pedra mil·lenària que fumeja en la verdor, per compartir amb tu, les tendres notes místiques de l'arpa de la Vella Irlanda eterna.

Comentaris

  • Música[Ofensiu]
    angie | 20-03-2006

    Elvis Costello, somnis verds i cases de finestres blaves... (em xifla Costello)
    Un poema d'imatges que passen per la ment de la mateixa manera que els paissatges desapareixen del retrovisor...

    Molt bé,

    angie

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61494 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!