Platònic

Un relat de: GTallaferro

Ens unim en aquest paratge enigmàtic, tapís medieval oníric, exiliats a la força com som, de la vida física. Essències en estat pur, que es fusionen en el món de Plató.

Comentaris

  • MOLT CURTET EL RELAT[Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 27-03-2008 | Valoració: 9

    Però has dit en ell el que volies i li has donat significat. Platònic i entenedor. Que deu tenir Ripoll que els forants també ens hi sentim bé? Jo sempre hi he estat de visita, però m'agrada molt el poble, el monestir i els carrers dels voltants plens de comerç i botigues, plens de "turistes" d'arreu!. Un petó! Eulàlia.

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61361 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!