Reflexió enmig de la revetlla

Un relat de: GTallaferro

Absent de totes les converses, enmig de la festa, m'aïllo, sóc capaç de pujar una enorme i elevada muntanya i contemplar, com una deesa, allò que m'envolta... em separo de tots els que parlen i busquen un llaç comú per unir-se en una conversa futil, banal, intrascendent. Parlen de temes tan seriosos com la vida, i tristament, me n'adono que tots i totes estem sols, però que el fet de ser-ne conscient exigeix una forta dosi de valentia. Aprofito per situar-me en una realitat paral·lela on totes les opcions vitals que em sedueixen poden ser possibles i per un moment entro en sintonia amb multiples altres vides que sé que mai experimentaré, perquè són víctimes segures d'una societat reprimida, d'un superego massa potent, però, enmig del desordre, les visc.

Comentaris

  • Conclusió[Ofensiu]
    Naiade | 22-07-2009 | Valoració: 10

    Aplaudeixo amb força aquest relat, tan real, encara que sembla sorgit d'un somni.
    Comprenc i comparteixo aquestes sensacions i vivències. És com un aïllament de la vulgaritat humana, que parla de coses intranscendents per amagar-se la realitat a ells mateixos. Tu amb valentia i tocant de peus a terra, et deixes dur pel que flueix del teu interior.
    M'agrada't molt aquest enfoc.
    Una forta abraçada


l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61417 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!