Per a tu, Pep

Un relat de: GTallaferro

Presoner com estaves, de la diàlisi del teu ronyó que havies de fer-te cada dos dies des dels dinou anys; presoner de les teves tres operacions a cor obert; presoner de la teva mobilitat reduïda, mai he conegut a ningú que fos tan lliure, tan ardit, tan savi, tan pur, tan bo,com tu, Pep.
Només ens vam trobar en dues ocasions, però en ambdues trobades vaig quedar corpresa per la teva presència.
Petit gran mestre espiritual, que habitaves en aquest cos tan fràgil, tan trencadís, vaig quedar meravellada per la infinita magnificència del secret de la divinitat, que comparties amb goig, alegria i bon humor, amb tots nosaltres; un secret que no coneixem ni coneixerem mai perquè sou molt pocs, els escollits; sou molt pocs els que realment teniu el coratge autèntic per viure, perquè vas viure sense impediments tot i estar impedit físicament; vas viure sense queixes, tot i sentir el dolor constant martiritzant el cos feble; vas viure donant amor a tots els éssers vius i regalant somriures i blanca energia a tothom.
Realment, coneixies el misteri de la vida.
Les dues grans forces que realment importen, l'Amor, que brotllava incondicionalment i vital de la teva magnífica mare i la braó de la teva ànima pura, van fer que el teu petit cosset visqués des dels tres mesos que t'atorgaven de vida els metges, fins als més que profitosos quaranta anys que vas complir fa poc.
I ara, més lliure que mai, encara podem sentir la teva poderosa presència, que ens fa ser conscients que en aquesta miserable vida que duem, els grans mestres se segueixen encarnant entre nosaltres, i que per tant, tot i que haguem oblidat a Déu, Déu no ens oblida.

Comentaris

  • Bon Aniversari, Montse![Ofensiu]
    deòmises | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

    d.

  • Sols la gent sensible[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 18-12-2008

    són capaces de veure les persones com el Pep, i treure'n profit de le seves experiències i coneixements. Gent del seu voltant, de segur que no ha sabut veure les mateixes coses que la protagonista, i de la mateixa persona.

    Una abraçada Montse

    et seguiré llegint, encara que no publiquis més, de moment, tinc feina a fer.

    Ferran

  • Clar de lluna | 28-04-2008

    ...bonic homenatge que fa pensar i en part serveix de lliçó per a qui ho llegeix. M'ha fet saltar la llàgrima, gràcies!

    Una abraçada!

  • molt profund[Ofensiu]
    Nyaelven | 28-04-2008 | Valoració: 9

    M'ha agradat com has explicat la teva admiració per una persona que serveix d'exemple per a tothom, que la vida es un regal i a vegades no sabem viure-la i la gent que ho té més díficil ens demostra que tot es pot superar.
    Gràcies per comentar-me, encara no se si es veritat. un peto

  • Naiade | 27-04-2008 | Valoració: 10

    Relat amb molt sentiment i admiració per algú que ja no és entre nosaltres.
    Un bell homenatge a una gran persona pel que dius.
    T'has fixat que moltes vegades les persones fràgils i que pateixen, son les que tenen una força interior superior a qualsevol de nosaltres? Que de vegades son de qui aprenem lliçons de vida? Son com àngels que han vingut només per ajudar-nos i ens ensenyen amb la seva fermesa de caràcter i aguant, que no tenim cap motiu per queixar-nos de res. Ells amb tan poc de bo que tenen, encara tenen forces per ensenyar-nos.
    M'alegra que tornis a escriure i visitar relats ja et trobava a faltar.

    Una abraçada ben forta i que passis un feliç dia del teu Sant

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61213 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!