Una realitat esucrada

Un relat de: AnnaFenoy

He llegit que milers de pastissers havien preparat una nova classe de [bombons] per bombardejar Iraq; que el Prestige transportava [cacaolat] i no fuel; i que s'havia creat un automòbil que funcionava gràcies a la [Coca-Cola] el qual no contaminava ja que deixava anar [crispetes] en comptes de fum.
M'han informat de la reconstrucció del Partenó amb [llaminadures de colors]; que Islàndia és un [pastís de nata muntada] i que Bush s'ha decebut en trobar [xocolata] desfeta en lloc de petroli.
S'ha dit que el "prínceps" esquiaven pels Pirineus sobre [sucre i coco] rallat; que a Banyoles plovia "Trina" de taronja i que a Sant Carles de la Ràpita el sol repartia [serpentines de regalèssia] a la gent de la platja que l'intimidava.
S'ha demostrat que el forat de la capa d'ozó només és un ["donut"]; que els dòlmens de Stonehenge són [confits rosats]; i que el Titanic va topar amb una [bola de vainilla] gelada de grans dimensions.
S'ha publicat que Saturn és un ["Chupa-Chups"] de préssec; que Lluís Companys va ser assassinat per un afusellament de ["Bollicaos"]; que Cristòfor Colom va ser guiat per la fragància del [cacao americà]; i que l'Antàrtida és una taca [d'orxata] que no marxa.
Her reconegut que la Península Ibèrica és una capsa de [galetes] i que, de totes elles, Catalunya és la que m'agrada més; que el Barça és un equip a-[batut] que necesita un ["kit-Kat"] per recuperar forces i ["Halls"] per enfortir "cos i ment"; i que Eurovisió és una bossa de [lacasitos] amb molta varietat de colors.
M'he imaginat que les estrelles eren un ["Peta Zeta"] abocat en un tapís fosc; que Pompeia quedava sepultada per una erupció de [granissat de llimona] i que Cervantes escrivia amb el [carbó ensucrat] que li duien els Reis Mags.
Penso que la música és un [xiclet] que es moldeja al compàs del vent; que per morir s'ha de pagar, a Caront, una [piruleta] la qual hem de cercar durant la vida. I que l'amor, sense [sucre i sugus], no existeix.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer