Un... Un Nadal sense tu

Un relat de: Ullets

Un Nadal sense tu, son tots aquells que he viscut fins ara.

Sense la teva olor, màgia, sinceritat, estima, respecte, comprensió, il·lusió els ulls en veure les cares emocionades dels infants la nit dels reis, sense les teves abraçades plenes d'amor en estat pur, sense l'aire entre tu i jo.

Un Nadal sense tu, vol dir un Nadal mes desaprofitat, sense conèixer el vertader sentit d'uns Nadals que s'han convertit en festes d'hipocresia, de consumisme i de fer tot allò que no s'ha fet durant l'any.

Si pogués dibuixar somriures a les cares de tots els infants, ho faria cada dia.

Un Nadal sense tu (unaltre maleït Nadal sense tu), hem costarà de portar sense llàgrimes els ulls, sense la soledat d'una taula enorme amb molta gent desconeguda amb qui has de compartir un dia especial, sense el respecte que hem mereixo, sense les teves mans que m'acaronin, quan el fals sopar hagi acabat, i necessiti unes mans amigues aprop meu. Quan per fi... passi el Nadal, potser m'hauré adonat que hem calen nadals sense tu, per aprendre a estimar, aquells que un dia o unaltre tindré amb tu.

Festes sense tu, però també ho serà sense l'avi a qui vaig perdre sense tenir l'oportunitat de dir "gràcies pel que tinc de tu a dins meu", i sense les àvies, una d'elles amb qui mes he gaudit d'aquests moments nadalencs. Us estimo esteu on esteu.

Aquest Nadal.... sense vosaltres serà diferent, estrany i per mi ... fred.

Un Nadal sense tu... i sense aquelles persones que m'estimo molt. Un Nadal sola, amb la soledat de qui neix i es troba desemparat. Un Nadal poc convencional, un Nadal de veritat...

Comentaris

  • sense...[Ofensiu]
    kispar fidu | 26-01-2006

    persones que voldríem que hi fossin. Sense aquells somriures que fa temps no sentim.
    Sense aquelles mirades que ens hem hagut d'imaginar.
    Sense unes mans que ens donaven calor abans.

    ( mmmm, ostres... se m'estan acabant els paraules...! ).

    Gemm@

  • Sempre darrera[Ofensiu]
    Biel Martí | 05-02-2005

    Sempre darrera en Vicenç, que se m'avança com el temps...

    Jo també diria que és un relat de síntesi, breus paraules per voler dir moltes coses. Saps, ullets? Estic convencut que si posesis menys impulsivitat als relats i després d'escriure'ls (implusivament o no, no hi tinc res en contra) els repassessis més, sortirien coses millors de les que ja tens.

    Biel.

  • Un relat de síntesi[Ofensiu]
    Vicenç Ambrós i Besa | 25-12-2004 | Valoració: 10

    Des dels ullets es copsen móns i moments, gent i els seus gestos.
    He llegit encara no tots però sí bona part dels relats presentats al concurs. El teu és un relat de síntesi. Crític, emotiu i personal.
    Molta sort a RC i gràcies pel teu comentari!

l´Autor

Foto de perfil de Ullets

Ullets

35 Relats

184 Comentaris

62359 Lectures

Valoració de l'autor: 9.53

Biografia:
La millor definició és un llibre de la Susana Pérez Alonso que es titula "Nunca miras mis manos". Crec que la Corina Jacoby s'assembla en moltes coses a mi (no en totes). Si teniu temps i ganes, és un llibre només apte, per somiadors!

Desprès de molt temps, em veig oblidada a afegir llibres que s'assemblen molt el que penso, el que sento i el que sóc...

"Persigue tus sueños!!!!" de Filissiadis, Antoine, quan me'l vaig acabar em vaig adonar de que el que aquell home havia après amb 40 anys, jo ho havia fet només amb 16... Apte per persones amb cor, amb persones que no és queden només amb el que veuen, per persones que viuen la seva vida, fins el final.

Per què la vida... la vida és dels valents!!!!

27/12/2005 "NO TE SALVES"

03/01/2006 No et resignis a ser moderadament feliç. Deixa'm ser el que et falta.

09/01/2006 "The biggest risk in life is not taking one" & "If you don't belive in yourself, who will belive in you?" Em moro de ganes de veure aquesta peli... {The Proof}

08/02/2006 " Pienso en ti mas amenudo de lo que imaginas, pero intento convivir con la idea de que las cosas no cambiaran nunca, por lo que dejo de escuchar tanto a mi corazón. El dice muchas cosas, y habla de verdad. Echa de menos noches contigo, compartir el dia a dia, y tu vida. Pero no es que se haya cansado de luchar, es que ja entendido que las cosas seran asi siempre, y por mucho que sienta, que sueñe y te busque por las noches en mi cama, no te encuentra. "

:) Silvieta