Un sonet

Un relat de: Carles Rebassa

Jo no sé res, i per mi ja ho sé tot.
No em cal imaginar que un temps s'acosta
que ens ha de dur camins sens rost ni costa.
Ja ho sé tot sol, i és per tot sol que em fot.
Anar a la plena just és pegar un bot,
fer dues passes, traure-se la crosta.
Quan fuig el pus tot pareix fet aposta
perquè, nou, badi un brot i un altre brot.

Del pus que cau cap cosa no vull dir.
Es perd tot sol per dins les clavegueres.
D'aquest futur de races dretureres
en sé just l'esperança de l'ahir
quan, fart de grum, una nit vaig sortir
i et vaig venir just perquè tu em vingueres.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Carles Rebassa

Carles Rebassa

88 Relats

119 Comentaris

101559 Lectures

Valoració de l'autor: 9.32

Biografia:
Sóc de Mallorca. Visc a Barcelona, al barri del Clot. No estic content de les coses. No vull que em facin creure que somniar en les coses fa de cop canviar-les. No crec en la individualitat si no és col·lectiva, i al revés: és impossible la col·lectivitat si no és individual. La vida pega cops, però és per a això, la vida. Si no, valdria més no créixer, volar per l'univers, no ser-hi. Però som aquí i cal que ens comuniquem. I ja no escric res més.

Salut, independència i socialisme

carlesrebassa@gmail.com