Un sonet del temps de Karol Wojtila

Un relat de: Carles Rebassa

El Papa ens ha advertit que no boixem,
que ens masturbem per amor del Sant Pare;
que el dia de juí, si no, ben cara
la pagarem, la festa que ens fotem.

A Roma el cap de fava bé se'n tem
que els intel·lectuals donen la cara
per recordar a la gent que, en fi, el Pare
los bons i mals judicarà... Ehem...

De lluny jo pens en tu. Què en dius, amor,
del tuf pudent del vell i el puta Pare
i dels filòsofs i escriptors de vara

que el joc li fan com xotets del Senyor?
Que parli... No es mereix aquest senyor
ni que un déu gai se li escorri a la cara.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Carles Rebassa

Carles Rebassa

88 Relats

119 Comentaris

101538 Lectures

Valoració de l'autor: 9.32

Biografia:
Sóc de Mallorca. Visc a Barcelona, al barri del Clot. No estic content de les coses. No vull que em facin creure que somniar en les coses fa de cop canviar-les. No crec en la individualitat si no és col·lectiva, i al revés: és impossible la col·lectivitat si no és individual. La vida pega cops, però és per a això, la vida. Si no, valdria més no créixer, volar per l'univers, no ser-hi. Però som aquí i cal que ens comuniquem. I ja no escric res més.

Salut, independència i socialisme

carlesrebassa@gmail.com