Segur que saps que és un problema de debó??

Un relat de: petit marrec

En Jaume, és un noi de 18 anys, que després de perdre el seu millor amic, ha estat visitant metges sense que cap d'ells hagui pogut diagnosticar-li el que té.

Una nit, en Jaume i en Martí, es trovaven dalt d'un penya-segat observant els estels, i mantenint una interessant conversa; cadascú exposava els seus problemes i l'altre mirava d'ajudar-lo. En Jaume va explicar les seves petites preocupacions a en Martí: ma germana no em deixa viure, tinc un germá petit que és un belluguet, i els meus pares no em fan cas!!!!.

Va arribar el torn d'en Martí, i aquest va dir a en Jaume que no tenia cap preocupació que valgués la pena explicar, i en Jaume va callar .

A tres quarts d'una de la matinada, en Martí va veure un estel fugaç i va demanar un desitg : M'agradaria molt que en Jaume mai patís com ho estic fent jo .

De camí cap a casa, en Martí va dir a en Jaume que se'n tornava a contemplar estels; en Jaume va enfilar el camí cap a casa seva i el seu company es va dirigir altre cop al penyasegat.

Després de contemplar una estona els estels, en Martí va treure una petita llibreteta i un bolígraf, i va començar a escriure; tot havent acabat, es va aixecar, es va dirigir a la punta del penyasegat i es va deixar caure en avall com si volgues volar.

Al matir seguent en Jaume va pujar on havia deixat al seu millor amic, i es va sobtar de trobar un petit escrit dirigit cap a ell, aquest deia aixi:

Jaume Balaguer Cervera:

Ahir vaig saber el que és amistat de debó, es compartir els problemes amb algú que t'estima, i que aquest algú t'ajudi a solucionar-los; no obstant els meus problemes no tenen solució: Els meus pares estan separats; la meva avia, malalta del cor, té la meva custodia legal perque els meus pares són drogadictes i em maltractaven (no obstant aixó, els estimo igualment); i jo, que em queda dir de mi??, sóc un noi de 18 anys, que vol recuperar la vida, peró que els problemes de salut m'ho impedeixen, els metges ja m'han posat un termini de vida, peró no puc patir mès, HO SENTO.
Et demano un últim favor, recorda'm feliç, aixis podré seguir vivint

Voldria que els desitgos es complissin algún cop.


En Jaume va caure malalt aquell mateix día, i fins avui que dura; es el mal de perdre algú valuós, un AMIC

Comentaris

  • VOLIES UN COMENTARI NO?[Ofensiu]
    sonia15 | 01-09-2008 | Valoració: 9

    he entrat buscant relats nous pro com no n'he trubat
    e pensat que volies un comentari
    dosn tel deixo aqui que es la historia que mes ma agradat i que mes ma fet pensar..
    i a me germana que te 7 anys li vaig deixar llegir i tambe li a encantat la historiaa
    averaa si penges coses noves
    que tinc ganess de llegirr

    x cert saps ki sok no?
    la sonia de las coloniass

    un petoo

  • genial![Ofensiu]
    annuska | 29-12-2006 | Valoració: 10

    enric fa poc que ens coneixem, bé fa molts anys, però fins fa 2 erats un amic de les vacances que veia uns dies a l'agost.fa 2 anys vam compartir molts problemes, consells, festes que mai oblidaré. jo et vaig ajudar amb els teus problemes amorosos i tu m'aconsellaves sobre l'isaac i em deies que era un bon noi per a mi i que el cuidés. un bon amic és el que t'ajuda a resoldre problemes que a vegades la familia no pot resoldre, que t'aconsella i en aquest relat transmets molt bé el significat del que realment vol dir tenir un amic, un amic de veritat que està per tot, per les coses bones i les dolentes.

    gràcies per ser com ets!

  • Torno a ser jo[Ofensiu]
    Lecram | 16-10-2006 | Valoració: 9

    On diu correu volia dir relat.

    I lo del llibre ja veurem jajajajjaj

    Fins aviat comapny

  • Lecram | 16-10-2006 | Valoració: 9

    Company aquest correu m'ha deixat sense paraules, peroò quan les he anat recuperant m'ha vingut el cap un pensament que vaig llegir una vegada: "Un amic fidel és un refugi poderós; qui el troba, ha trobat un tresor. Un amic fidel no té preu,és inestimable el seu valor".

    En Jaume tenia i sempre tindrà en la seva memòria el seu gran amic Martí, encara que a vegades recordi l'accident, com deia en Martí en el seu escrit: convé recordar a les persones en el seus moments feliços.

    Enric estic cada cop més content de haver-te conegut a tu i la resta de gent del Cau. Sou uns bons amics i ser que puc contar amb vosaltres; sincerament gràcies.

    El teu amic
    Lecram (Marcel) X)

Valoració mitja: 9.25

l´Autor

Foto de perfil de petit marrec

petit marrec

54 Relats

54 Comentaris

43651 Lectures

Valoració de l'autor: 9.31

Biografia:

Qualsevol persona es pot sentir identificada amb la majoria de relats que poc a poc vaig publicant a mesura que visc, ja que no son fets inventats ni sense rere fons sinó que són oportunitats que dona la vida i que aqui han pogut quedar preses d'unes linies i uns mots. , amb permís de marxar quan a elles els hi escaigui oportú.

Gràcies per compartir estones de plaer amb mi, tot llegint els meus relats.

Desitjo que siguin del vostre gust, i sinó que m'ho feu saber.

Escriure el que sents, vius, veus, penses... pot esser part de la sal de la teva vida.