Qualsevol dia (potser avui)

Un relat de: Xàldiga

Escric la teva adreça al capdamunt, un altre correu per a tu. Dubto. Sé que no te l'hauria d'escriure però, ho faig. Cada paraula m'allibera una mica més que l'anterior i, menys que la següent. Més incertesa, encara més. No sé si seguir-te escrivint és el millor. Bé, de fet sí que ho sé i, la resposta és que no. No és el millor. Tot i així, continuo. M'aturo un moment. Per un instant, canvio d'opinió. Esborro tot el que havia escrit fins ara. Excepte la teva adreça. Un full en blanc.

Les paraules em surten soles. Els pensaments sempre més ràpids que el meu tecleig insegur. Faig un exercici d'introspecció; intento trobar alguna cosa amb sentit per escriure't, per dir-te. Res. Hi torno. No funciona. En el fons, sé que només escric per alleugerir-me, per sentir-me millor. Almenys, quan acabi, el nus que tinc a la gola s'haurà escolat coll avall. Sensació agradable que tan sols durarà uns segons; tornaré a pensar en tu, segur!
Segueixo, sense sentit. Reescric. Un pessigolleig a la panxa em recorda, una vegada més, el que no puc oblidar. Des que te'n vas anar, la sort m'ha girat l'esquena. Caic, una vegada i una altra. I, sempre em torno a aixecar; no per ganes sinó, més aviat, per obligació. Ja no puc aguantar-me més les llàgrimes. Fa dies que em volen regalimar galtes avall. Ara ho fan i, de quina manera! Un plor serè però, profund. Llàgrimes d'impotència. Ploro en silenci.

Escric per enyorança. Ploro de ràbia. Què se n'ha fet del meu somriure? Fa molts dies que no somric, els ulls tampoc no em brillen. No tinc sort, m'ha abandonat. Si no et sé a prop, què serà de mi? Seguiré endavant, això no ho dubtis. Cada nou dia, sortirà el sol i, de mala gana, m'aixecaré. Arrossegaré els peus fins al bany. Em miraré al mirall, sense esbossar ni mitja rialla. Pensaré que ja mai més no ens fondrem en una abraçada tan càlida. Mai més no tornarem a ser una sola persona. Mai més...

Pot ser avui... Per què no? M'aixecaré. Em miraré al mirall i somriuré.

Comentaris

  • Qualsevol dia (potser avui)[Ofensiu]
    Espelt | 31-08-2007 | Valoració: 10

    ÉS impressionant, la manera com fas servir els punts i les pauses i les lligues amb les paraules... realment les fas ballar. I jo, sense voler acabo movent-me al so que de les paraules. uaaau! és orgàsmic, m'agrada molt i ho dic en serio, fa mooolt temps que no llegeixo i aquests relats m'han fet venir ganes de llegir.
    Dins del meu varem personal es mereix un 10.
    Si t'ho proposes ens pots fer viure mooltes experiències. CONTINUA AIXÍ... EL PÚBLIC ES MEREIX TENIR AIXÒ!

  • Records...[Ofensiu]
    MarBlava | 29-11-2006 | Valoració: 9

    Has descrit perfectament els sentiments que et fan enfonsar quan saps que has perdut l'amor d'algú, únic al món per a tu, i que no hi ha tornada.
    El teu relat m'ha portat records d'altres temps, els mateixos sentiments de dolor i buidor, esparant que el proper dia quan surti el sol, el cor haurà deixat de patir i la vida tindrà sentit....realment el sol tornarà a lluir per a tu.!!
    Et felicito pel teu relalat, però em fan mal els sentiments que t'han portat a escriure'l.

  • Gràcies[Ofensiu]
    casero5 | 29-11-2006

    Contè frases que et fan trontollar, que et fan mal encara que estiguis passant el moment més dolç de la teva vida. Molta gent ha sentit o sentirà l'angoixa que descrius en aquest relat, però ningú mai abans me l'havia explicat tan bé.
    Gràcies Xàldiga, espero que avui sigui un dia qualsevol.

  • M'agrada...[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 27-11-2006 | Valoració: 10

    ... la senzillesa amb que has sabut retratar aquests sentiments que ens sorgeixen de la barreja d'enyor i esperança. Aquest esborrar el mail i tornar-lo a començar buscant alguna cosa per poder dir...
    Felicitats i una abraçada

  • precios[Ofensiu]
    jOaneTa | 27-11-2006 | Valoració: 10

    bé...no escriure molt, només que m'ha encantat. Sobretot el final:
    Des que te'n vas anar, la sort m'ha girat l'esquena....

    A partir d'aquí tot m'ha resultat conegut i bé, les llàgrimes que feia dies em pitjaven els ulls han trobat camí per sortir
    Un petó.


    jOaneTa

Valoració mitja: 9.75

l´Autor

Foto de perfil de Xàldiga

Xàldiga

22 Relats

17 Comentaris

20473 Lectures

Valoració de l'autor: 8.89

Biografia:
El meu racó:

http://xaldiga.blogspot.com/