Instant robat

Un relat de: Xàldiga

Cel ennuvolat. Dius que no escamparà avui. Cauen gotes finíssimes que ens van a parar a la cara. El vent ens omple de ganes de ves a saber què. Fa fred i m'apropo a tu; em sento lliure, les gotes que cauen i el vent glaçat que em frega la cara. Resseguim la carretera, revolt rere revolt. Arribem allà on la llum és dia.
M'agafes la mà i tot desapareix al meu voltant. M'assec, t'asseus al meu costat. El blau de la mar es desplega infinit davant nostre. L'anar i venir de les ones esguarda les nostres paraules. Ara una frase. Després un silenci, llarg; t'has perdut enmig dels teus pensaments, però ets al meu costat.
Cigarreta rere cigarreta observo l'horitzó al meu davant. Tanco els ulls i m'allunyo, sense por perquè ets amb mi. Em sento bé. Demano que aquest instant duri sempre. I que tu també el retinguis sempre, gravat, dins la retina. Però, alhora, tinc por d'obrir els ulls. Em sorprenc repetint-me, una i mil vegades, que no hagis marxat quan em desperti. No recordo si vas ser tu qui va entrar en la meva vida, potser vaig ser jo que em vaig esmunyir poc a poc en la teva. No ho sé i avui poc m'interessa reconstruir aquesta història. Només podria dir-te que junts hem teixit un món d'instants. I ara el temps s'ha aturat per a nosaltres on el primer raig de sol es converteix en la llum d'un nou dia.
Torno de l'altra banda, obro els ulls amb esforç, desempallegant-me de la mandra que m'acompanya. Noto que la teva mà acaricia la meva, suaument. Gairebé un moviment imperceptible que ressona dins la mar, amb el repic de les ones. No has marxat. Un somriure se'm dibuixa als llavis. Em mires. Em perdo enllà, en algun racó de la teva mirada que m'embolcalla. Em fonc dins els teus ulls i m'abriga una calidesa viva. Ets tu, sóc jo. És el nostre instant robat.

Xàldiga
21/8/07

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Xàldiga

Xàldiga

22 Relats

17 Comentaris

20341 Lectures

Valoració de l'autor: 8.89

Biografia:
El meu racó:

http://xaldiga.blogspot.com/