Preparant-me per la teva absència

Un relat de: GTallaferro

Ara fa exactament vint-i-quatre hores de la conversa que vam tenir ahir i talment sembla que hagi transcorregut una eternitat. El dia ha entrat molt tímidament pels horitzons de llum de la persiana. Semblava no voler-me despertar d'una nit d'esglais continus, de coloms grisos i agressius que picaven violentament una bossa de pa que duia amb mi (ja veus que la simbologia dels somnis mai m'abandona, potser són les reminiscències d'una saviesa arcàica perduda en el temps, però que encara roman lligada tímidament a l'esperit).
La jornada l'he passada acompanyada de Ferrater i les seves obsessions (les dones i els dies, l'amor i el temps) ,de les poesies musicades de Lluís Llach.Cartes i reflexions de Foix i Miquel Martí i Pol m'han impulsat a escriure't una altra vegada, tornant a visitar el dia d'ahir.

Quan vam arribar després de passejar per les pujades de sol a dalt el turonet, vas parlar per aclarir les coses( Te'n recordes ?Davant nostre hi havia la terra fèrtil, la natura verda, fresca i viva...donàvem l'esquena a la grisor freda dels edificis i semblava que els pins ens acostaven al mar).La tensió omplia els meus ulls d'una mirada encesa encara més fosca i violenta, Una tensió contradictòria.Sentia ràbia, sí. Em sentia ferida per la teva decisió. Estava disposada a lluitar i a no tenir pietat. Vaig començar a atacar-te pels teus punts més febles.Tu vas aguantar estòicament les meves paraules fosques fins que em vaig derrumbar com una torre mil·lenària sobre la teva ànima per començar a preparar-me per plorar la teva absència.

Comentaris

  • Jo preguntaria...[Ofensiu]
    L'epicurista Pol | 15-02-2006 | Valoració: 10

    Realment creus que et pots preparar per això?
    A mi també m'ha passat una cosa semblant i m'ho he agafat d'una altra manera. Simplement m'he derrumbat quan la noia ja era absent, quan ja no la veuria més.
    La veritat es que se'm va fer molt dur però poc a poc es cura, trobés algú que t'anima el dia i tornes a caminar amb aquell pas ferm que et dóna tantes forces.

    Moltes gràcies pel relat, necessitava llegir que algú també està o ha estat com
    Una forta abraçada!
    Pol

  • Uau...[Ofensiu]
    Xevidom | 19-01-2006 | Valoració: 10

    Déu n'hi do, m'ha agradat molt. És molt intens, i això costa en un relat breu (almenys a mi). M'encanta l'expressió "tornar a visitar el dia d'ahir". Dóna una idea de temps/espai no lineal i molt física. És un relat de viatges en el temps; quan els fets han passat, es recorda el passat; quan els fets estan passant, es pressenteix el futur...

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61471 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!