Poema nadalenc de Laietània

Un relat de: ADINBAZ

Adin Baz escrivia
sobre un plom ras,
els signes mantenia
en geomètric traç.

Cap lletra d'un comerç
ni d'un cabdill pervers.
Tampoc viscudes bondats
que els nobles dels poblats
deien als difunts estimats.

Els déus l'il·luminaven
i li conduïen els dits
només amor expressaven
els màgic signes escrits:
"Bei Nar, Bei Nar" Eterna Pau
des de l'etern i immens blau.

L'astre amb cua s'abocava
i a l'horitzó assenyalava
una esperança a la humanitat
el d'un Naixement esperat.

ADIN-BAZ BARKENO LAIEZES

Comentaris

  • Un bell poema de Nadal[Ofensiu]
    David Gómez Simó | 17-01-2009

    encara que el llegeixi passat festes.

    M'agrada.

  • Aniversari[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?