Plaer Oral

Un relat de: buscador

- Coneixes els serveis de Plaer Oral? Estàs al corrent de les nostres novetats?
Per a les boques més exigents tenim les paraules amb més qualitat que podeu trobar en llibres, revistes, diccionaris, enciclopèdies, webs, pissarres, apunts, notes, diaris, "post-it", suplements dominicals i anuncis.
Per a les boques més sibarites tenim paraules amb diferents sabors: n´hi ha de dolces per a enamorats, salades per dir coses maques a les xiques, picants per a quan..., amargues per als desenganys, i fins i tot d´aquelles amb gust indeterminat, més aviat insulses, innocues i indiferents.
Si sou poetes, escriptors o cantants en tenim de les què s´escriuen amb sang o també us em podem oferir d´amor, senzilles i tendres, és clar! Si els compromisos us costen, no us preocupeu! en tenim d´aquelles que s´emporta el vent o de les que es diuen a mitjes tintes. Si és el cas contrari i no teniu problemes amb els compromisos, tenim uns SIs potents i rotunds.
Si sou gent de poques paraules us en podem oferir de ben curtes i seques, de les que no gasten gaire saliva, vaja! Ara que, si us heu emprenyat amb algú i necessiteu una paraula malsonant o un renec a mitjes, també us en podem servir (no patiu, aquestes comandes les entreguem en veu baixa per a que no facin gaire mal o escrites en llàpis per a que es puguin esborrar, si cal).
Si l´espasa de Damocles està a punt de caure a sobre vostre, esteu entre l´espasa i la paret, ha passat un àngel o us trobeu sense saber què dir, cap problema! Ens han arribat uns punts suspensius i uns parèntesis (ideals si sou una veu-en-off) que són una meravella i resolen qualsevol situació dífícil, (bé, siguem sincers, més que resoldre aplacen les situacions i us proporcionen un temps preciós per trobar la paraula exacta.)
En el nostre catàleg hi ha paraules per als aficionats a l´esport, de les que encoratgen i animen, aquestes últimes tenen com a novetat un doble ús, ja que també es poden fer servir per als estats d´astènia (primaveral o no). Per als amants del sofà tenim de les que només es poden pronunciar mig endormiscats o de les que només es poden pensar amb una bona infusió calenteta entre les mans.
Si sou primmirats i acurats, hi ha a la vostra disposició una ampla secció de normes ortogràfiques que faran les delícies dels més puristes. Tenim servei "on-line" vint-i-quatre hores al dia.
Per als col.leccionistes, disposem d´unes primeres paraules impresses a Gutemberg i algunes manuscrites en incunables. Tenim una secció especial per als més fervents seguidors dels Manaments i les lleis divínes, sense oblidar, per suposat! la nostra selecció agnòstica i atea.
Viatgers: no heu de preocupar-vos! Us podem oferir paraules amables per indicar-vos el camí, paraules per narrar mil aventures o paraules per descriure les meravelles que vegeu. En tenim de clàssiques com les del venecià Marco Polo, o del possiblement mallorquí Cristòfor Colon i fins i tot n´hem aconseguit algunes del nostre heroi català, en Massagran.
Si n´hi ha que et rellisquen o t´entren per una orella i et surten per l´altra, en tenim unes que encara potencien més aquests efectes.
Vull deixar clar que totes les nostres paraules es someten als més estrictes controls de qualitat gràfica i sonora. Tenim oradors que proven d´una en una les paraules davant d´un mirall i en públic per a observar les reaccions. El nostre equip de fil.lòlegs, correctors informàtics i humans, traductors, editors, impressors, pedagogs, psicòlegs i fisioterapeutes fan que tot això sigui possible.

Sincerament vostre,
Tompeu Cabra.
Director comercial de Plaer Oral.
Set generacions dedicant-nos a les paraules!
plaer-oral@mixmail.com

Comentaris

  • t'he dit que et comentaria ...[Ofensiu]
    Conxa Forteza | 24-04-2006

    però veig que ja t'havia comentat, el meu servei de les modalitats del català de Mallorca segueix en peu ...

    Una aferrada

    Conxa

  • si necessitau ...[Ofensiu]
    Conxa Forteza | 11-04-2006

    ampliar el vostres servicis, podeu afegir "modalitats dialectals" aixì molta gent podrà ampliar el seu vocabulari i el seu plaer. De totes maneres a la teva biografia veig que el "valencià" de Xàtiva està present.

  • Paraules de primavera[Ofensiu]
    Unaquimera | 11-04-2006

    Avui les paraules estan primaverals, és a dir, amb ganes de crèixer i florir, però tímides, petites, pàlides encara perquè el sol no escalfa prou i no ha desterrat del tot aquell airet fred... Però, per sort, el creador de Plaer Oral ha de saber anar més enllà de les formes i ja se sap: A un bon entenedor...
    Gràcies!
    Una abraçada fresca i càlida, que no és impossible sinó especial!
    Una quimera

  • Al seu servei[Ofensiu]
    buscador | 04-03-2006

    A l´atenció d´UnaQimera:
    Li comunico en nom de tot l´equip de Plaer Oral que és un honor per a nosaltres que vostè sigui la nostra primera clienta i li volem dir que sense cap problema li farem arribar el catàleg via mail de Plaer Oral per tal de posar a la seva disposició totes les paraules que li facin falta encara que pel que em sembla poques en són. Observo que és vosté una sibarita i una entesa del mot, així que crec que podrem satisfer-la totalment.
    Rebi una cordial salutació. (i una abraçada ben bona)
    Atentament,
    Tomeu Cabra.

  • Plaer Oral em sembla genial![Ofensiu]
    Unaquimera | 04-03-2006 | Valoració: 10

    Descobrir les novetats de Plaer Oral m'ha fet ensalivar, no estava al corrent d'aquest tipus de servei però, francament, ho trobo genial!!
    M'agradaria encarregar paraules amb diferents sabors... excepte amargues, d'aquestes potser no cal. M'agradaria també gaudir amb paraules de diversos colors, bàsicament clars, d'aquelles que poden descriure sensacions bones... Em sembla que escriuré a plaer-oral@mixmail.com i demanaré un catàleg dels seus productes o un llistat de les seves seccions, per triar i remenar a plaer... oral!
    Una abraçada de les que no es descriu amb cap paraula,
    Una quimera

l´Autor

buscador

5 Relats

17 Comentaris

8433 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
Tots els colors de la terra
que són suaus en aquesta hora incerta...
van parlant-me de tu! Van dient-me el teu nom!
Si vols present t´ompliré de carícies,
Si vols records t´oferiré els més bells,
Si vols futur t´ompliré d´esperances!
Vull viure el temps ben acordat amb tu.



R en Cadena

"Unaquimera em va encadenar (i no em queixo gens) i jo he passat la cadena a Yuna i a llu6na6"

(descobreix què és "R en Cadena")