Ón és la felicitat?

Un relat de: buscador

Va ser curiòs! Doncs aquella tarde jo baixava cap al Serralllo, cap a la feina. Anava inmers en les meves cabòries pensant en assumptes que m´inquietaven prou (-He de dir que sempre hi ha assumptes que m´inquieten prou, vaja! que no crec que sigui gaire diferent de la resta de mortals, que tan sovint es pregunten sobre el sentit de la vida o el destí de l´univers), quan ja m´apropava al Pont de la Petxina (-El pont de la Petxina és el pont que separa el meu barri de la resta de món-) vaig veure que pujava un home, desendreçat i malvestit que brandava de costat a costat agitant els braços en senyal inequívoca d´un profús estat etílic.
Per l´altra banda del carrer hi pujava una xica jove, d´uns 32 anys, morena amb els cabells curs i arrissats que semblava una d´aquestes mames que van a buscar el nano a l´escola. La noia va aixecar la vista i semblava fer Adèu amb la mà força efusivament (segurament saludava algú que jo no podia veure). En aquell precís instant em va donar la sensació que l´home i la dona es coneixien però de sobte ell em mira i em diu:
-No sé que li passa a aquesta ciutat amb mi doncs tothom em saluda!!
Vaig esclafir a riure doncs en aquell moment crec que vaig descobrir un dels sentits vitals: la felicitat està en els ulls del que la vol veure.

Comentaris

  • Un títol i un nick paral.lels.[Ofensiu]
    angie | 21-02-2006

    Benvingut a aquesta gran i acollidora família!

    La felicitat rau dins nostre, ja ho he dit a un munt de comentaris, i no em canso de fer-ho, és així. Cal cercar-la i de vegades surt de l'interior gràcies a terceres persones, un acte de generositat preciós.

    Un relat de bon contingut, tot i que amb problemes de puntuació i alguna repetició de paraules (assumptes) que el desllueixen.

    Et convido a conèixer a tot Relats i et desitjo trobis el que busques, a més, cada dia s'aprén d'algú d'ells (ho confirmo).

    Fins aviat

    angie

  • Mmm, ...[Ofensiu]
    OhCapità | 21-02-2006

    primer de tot benvingut a Rc.

    En segon lloc, m'ha fet gràcia varies coses, mmm, el pseudònim perquè un sempre s'està buscant i no es troba, desencís, tristor, ... Després el títol, mmm, això on és? La felicitat és un lloc, no un estat en que hom es troba. Crec que mai s'és del tot feliç. És un camí, un viatge que prenem on el destí final és la felicitat. Dia rere dia, fem una nova etapa on a vegades estem propers al destí final però la carretera per on anem no sempre és el camí més curt, i fa voltes i voltes, mmm, ... potser algú hi para al poble anomenat Felicitat, ...mmm, jo intento estari a prop tot i que no sempre és fàcil.
    I per últim, m'ha fet fer un somriure la teva biografia, mmm, ... i recordo ara no fa pas massa que en la meva hi posava aquests versos d'en Raimon. M'has fet recordar, ... i m'he acostat altre cop, encara que per uns instant, a la Felicitat.

    Gràcies,
    OhCapità.

  • Compartint paraules i mirades[Ofensiu]
    Unaquimera | 20-02-2006

    I tant que podia ser d'una altra manera, buscador! Cada relat té infinitats de finals, un increible ventall de probabilitats que en la vida real es trasformen en milions de possibilitats…
    Tot i la màgia ( m'encanta la de la Rosana, no és casualitat-ja sabem que no n'hi ha, de casualitats- que sigui a la meva biografia ) no sempre una paraula arriba amb la mateixa intensitat amb que es dita, no sempre li reconeix tothom el mateix valor, no sempre atrapa a totes dues bandes ( qui la emet, qui la reb ) amb la mateixa complicitat…
    Tens raó, això sí, en que el meu relat ja és teu per sempre i que, entre el meu i el teu, podem compartir paraules i mirades.
    Una abraçada llaaargaaa,
    Una quimera

  • Benaurada la mirada feliç[Ofensiu]
    Quimera | 04-02-2006

    Benaurada la mirada que busca o troba la felicititat!

    Si el teu esguard és net i ple de curiositat...
    llavors, et desitjo força per poder mantenir els ulls ben oberts, colors suaus que componguin un paisatge clar, les ombres justes per permetre el contrast, una llum bonica que ilumini el teu camí, bona companyia per fer-ho pas a pas, poca pressa (per no perdre els petits detalls importants), esperança per continuar mirant endavant, temps per viure feliç ben acordat amb qui vagis destriant...
    Puc desitjar-t'hi quelcom més?

    Bona sort, cercatresors!!

    Una quimera









  • Molt [Ofensiu]
    Yuna | 03-02-2006

    bo, molt bo !

    i quanta raó tens, benvingut i espero riure molt més amb els teus relats..

    ¶:)

    aixx.. encara ric xdddddd

l´Autor

buscador

5 Relats

17 Comentaris

8429 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
Tots els colors de la terra
que són suaus en aquesta hora incerta...
van parlant-me de tu! Van dient-me el teu nom!
Si vols present t´ompliré de carícies,
Si vols records t´oferiré els més bells,
Si vols futur t´ompliré d´esperances!
Vull viure el temps ben acordat amb tu.



R en Cadena

"Unaquimera em va encadenar (i no em queixo gens) i jo he passat la cadena a Yuna i a llu6na6"

(descobreix què és "R en Cadena")