Perdona'm per estimar-te!

Un relat de: AiDuS

Et preguntes per què no et dic que et vull? Si vols saber-ho ací t'ho explique:

Quan dic "T'ESTIME" ho dic a una única persona, a la qual aprècie i tinc un sentiment que no note per cap altra. No vull agoviar-te, no vull fer-te mal, no vull fer-te sentir alguna cosa que no vullgues o pugues sentir...
Per contra, tu tens facilitat per dir a qualsevol que l'estimes. A un amic, a una companya, a mi... Per això sé que no m'estimes com et vull jo a tu!
Perquè igual que m'ho dius a mi li ho dius a altres 10 o , perquè no, 100 persones! I jo exclusivament t'ho dic a tu, i ho saps...

Ara ja m'he fet avant i t'ho dic... T'ho dic perquè sé que penses que t'estime com tu a mi. Que et dic que et vull com també li ho puc dir als meus amics, i no... Sols t'ho dic a tu. Amague els meus sentiments baix una paraula a la que tu li dónes un significat molt més ampli del que li done jo.

I no vull voler-te, ho passe malament. Ho passe malament quan em dius que m'estimes i em parles d'altres xiques que t'agraden, fins i tot quan em parles de xiques a les que li agrades tu... I vull que m'ho contes! Amb açò no t'estic dient que em molesta, amb açò t'estic dient que per tu aguante el que faça falta! Que vull saber-ho tot de tu, estar contenta quan tu ho estàs i trista quan t'ha passat alguna cosa roïn. Perquè et vull massa... Massa!

I sé que t'he dit que jo no plore... T'ho creus? Si et diguera que en la meua vida sols he plorat per tres persones i tu eres una d'elles t'ho creuries? Per mon pare, per ella i per tu. Et domostre com d'important eres per mi?

- "Que si no parle amb tu em muic!" Has dit alguna vegada... M'ho he aplegat a creure, però m'ha costat. De vegades he passat hores, dies... Esperant sentir-te... Que qui mor si no parlem sóc jo!

- "Que et necessite al meu costat!" M'has dit també, huí mateix... Per què creus que vaig a veure‘t? Per estar amb tu! Anar és una excusa per passar un simple matí amb tu! I després de dir-te tot açò... Crec que seré incapaç de mirar-te als ulls!

I per què em passa a mi açò? Jo, que no crec en l'amor. Que no crec que una persona em puga estimar com l'estime jo. Que no vull estimar-te, que no em pots donar el que vull que em dónes. Que no et puc abraçar quan ho necessite...

I si no et dic certes coses de certes persones és per què no vull que t'afecte, ni que penses que sóc una egoista, ni una gelosa, ni tampoc vull que penses que t'estime... Que jo no crec en l'amor! Ho entens ara?

PERDONA'M PER ESTIMAR-TE!

Comentaris

  • Tot està perdonat...[Ofensiu]
    aiguasalada | 03-05-2007 | Valoració: 10

    com no perdonar a qui estima com tu ho fas!
    Desperta l'enveja de la persona que et llegeix, doncs tothom voldria tenir algú ben prop seu que l'estimes, com tu, i que sigues capaç de dir-li, com tu.
    Expressar sentiments com aquests allibera la ment i sobretot l'ànima.
    La resposta i els resultats a la teva declaració ja arribaran...
    Una abraçada primaveral i càlida de la meva
    aiguasalada

  • Nessa Bentanachs | 26-04-2007 | Valoració: 9

    Aquestes paraules m'ha dut a la memòria quelcom que volia eliminar. M'han pujat les llàgrimes als ulls i han esquerdat una barrera que m'havia costat molt d'alçar (gairebé dos anys).

    Jo en l'amor sí que hi crec, però no en el correspòs.


    Ho sento, no puc dir res més.

  • plouifasol | 24-04-2007 | Valoració: 10

    Un text genial, Aidus.

    Quan et passen aquestes coses, primer de tot s'han d'explicar, amb qui més confiança tinguis o amb qui et pugui ajudar millor.

    I una altra cosa, tens molta sort, perquè tens un gran talent escrivint i amb aquest text, ho hagis notat o no, t'has tret "una petita espina" que tens clavada i que et fa mal.

    Homes? N'hi ha molts, xiqueta! De vegades, ens enamorem del que toca i d'altres doncs no, quan no toca, cal començar a acceptar-ho, amb temps, són coses dures d'oblidar, però amb el temps veuràs que n'hi ha molts, i que sabràn valorar i apreciar una noia tan fantàstica com tu.

    Ànims!

  • Bolet | 24-04-2007 | Valoració: 10

    Deixant la banda la qualitat del text que és excel·lent és molt trist, hauríem de somriure-li una mica més a la vida o la vida no ens somriurà a nosaltres.

    No penso que s'hagi de demanar perdó per estimar, és una bestiesa, només s'ha de demanar perdó pels errors o per les coses que puguin ferir. Segur que aquest tio del text t'estima més del que tu et penses. "Et necessite al meu costat", "si no parle amb tu em muic" no són frases fàcils de dir, dubto que qui les ha dit les hagi dit a la babalà. Les frases mostren que aquella persona de debò té un compromís emocional amb tu, et necessita com a persona, i necessita estar al teu costat, segur que no et desitja cap mal i que per aquesta regla de tres ell també t'hauria de dir "perdona'm per estimar-te". Les coses no són tan fàcils com pot pensar-les qui les reb.

    un petó.

  • Genial[Ofensiu]
    Roget | 24-04-2007 | Valoració: 10

    Com ja t'he dit tantes vegades, m'encanta com t'expreses. Un llenguatge senzill però que ho diu tot.
    Genial.

Valoració mitja: 9.8

l´Autor

Foto de perfil de AiDuS

AiDuS

68 Relats

148 Comentaris

64543 Lectures

Valoració de l'autor: 9.49

Biografia:
Perquè m'agrada escriure... Però no que em llisquen!

Albaidina amb orgull. Nascuda al 1988 i estudiant de F.Catalana a València...

Somie molt, i el que somie ho escric. Pense molt, i el que pense ho escric. Critique molt, i el que critique ho escric.
Així que tot el que llegiu ho crec, bé siga com ho he escrit o totalment al contrari...

aida_albert@hotmail.com