Nit de festa

Un relat de: tramuntana

Metro colapsat. Grup de nois i noies. Nosaltres ( les noies) portem pantalons negres i baixos, (deixant veure la tira del tanga lila). Estem a ple hivern, però portem les samarretes fines i ensenyem melics plens de vida. Portem jaquetes fines perquè després no ens facin nosa... Unes porten els cabells sueltos i d'altres recollit. Ulls ben pintats, to de festa, pestanyes amb color, pintallabis sobre uns llabis deserts. Un petit bolso sota l'aixella amb el mòbil, clínex, pintallabis i moneder ( escàs de diners). Lleuger perfum per aquella figura ( que considerem tan nostre). Al caminar fem lleugers moviments de cintura, deixant que els pantalons ajustats facin la seva feina. Mentrestan els nois ens esperen amb les seves gorres, samarretes amples, les jaquetes a la mà ( per marcar tableta!) Pantalons caiguts i amples, calçotets ben alts. Bambes de marca. Al veure'ns arribar ens guinyen l'ull. Queden perplexos al veure les nostres figures perfumades que provoquen. Ens saluden. Algun atrevit s'atreveix a dir-te << guapa!>>. Arriba al metro. Els tios deixen pas a les <>. No hi ha prou lloc! Cap problema! Al terra! Els tios es troben amb la mirada fixa a nosaltres, mentres fem veure que no ho veiem ( però marcant lo suficient). Baixem del metro. Ens liem una miqueta per trobar la sortida correcte. Finalment la trobem. Fem un lleuger moviment de cap, demostrant domini indescutible! Arribem a la disco. Les noies caminem
( sempre amb estil) cap a la barra on serveixen les vegudes ( fent veure que no controlem el panorama). Ens arrepenjem sobre la barra, esperant que << ells>> donin el primer pas. No ens cal esperar gaire. Els tios ens demanen per ballar. Nosaltres ens fem les difícils ( però sense negar-ho del tot) més que res perquè sino es piren! Primer ballem separats però a poc a poc ens anem apropant, deixant volar la nostre imaginació. Els nois posen les seves mans tremoloses sobre les nostres cintures. Ja em perdut tota classe de vergonya. Després d'haver ballat música heavy, heavy... sona una dolça cançó final. Les noies fem reposar el cap sobre les espatlles dels nois. Els nois ens acaricien indecisos. Ens mirem als ulls. Algunes de les parelles es donen un suau petó als llabis. Sortim de la discoteca cansats, esgotats, farts de la multitud i a la vegada orgullosos, satisfets, contents...preparats per tornar a repetir aquesta moguda, aquesta " Nit de festa".

Comentaris

  • Quina nit[Ofensiu]
    AINOA | 18-01-2005 | Valoració: 9

    Hola Laura
    es una nit de feste molt bona, m'agradat.
    Descrius molt bé tota aquesta moguda.
    Una abraçada.

  • Qüestions formals[Ofensiu]

    Em permeto suggerir-te una sèrie de correccions formals, sense entrar en el contingut del relat. Espero que et siguin útils.
    Hi ha una sèrie de problemes ortogràfics que els correctors detecten amb facilitat, per exemple: colapsat (col·lapsat); sueltos (solts); pintallabis (pintallavis); llabis (llavis); bolso (bossa/portamonedes); mentrestan (mentrestant); mentres (mentre); liem (emboliquem); indescutible (indiscutible); vegudes (begudes); arrepenjem (repengem); sino (sinó).
    D'altres són qüestions més lèxiques o fins i tot opinables: som a l'hivern; en caminar; en veure; algun agosarat s'atreveix (si es atrevit, és obvi que s'atreveix); els tios fixen la mirada en nosaltres; marcant el suficient; la sortida correcta; sense negar-nos-hi del tot; tota mena de vergonya; reposem el cap.
    També cal recordar que els parèntesis toquen les paraules al seu interior sense deixar espais i que es poden incloure comentaris per altres mètodes com pot ser entre tiretes -mai guions curts (-) ni mitjans (-) que tenen altres usos- o senzillament, entre comes. Les comentes baixes poden ser «aquestes», però no pas <> i no convé barrejar-les amb "aquestes" que també són correctes. Posats a mirar detallets tipogràfics, un de poc conegut: caldria escriure el signe d'el·lipsi (…) que és un sol caràcter, en lloc de tres punts (...).
    Recordem que si teniu la desgràcia d'emprar Windows, la tireta llarga (-) es pot fer amb [alt] + 0151 (els números han de ser del teclat numèric de la dreta; les cometes («) són [alt] + 0171; les de tancar (») [alt] + 0187 i l'el·lipsi (…) es fa amb [alt] + 0133. Si teniu la sort de no emprar Windows, tots aquests caràcters els tindreu directament al teclat, un petit avantatge a més de no patir virus, que l'ordinador no es pengi ni s'hagin de reinstal·lar programes o sistema operatiu…

l´Autor

Foto de perfil de tramuntana

tramuntana

423 Relats

658 Comentaris

440573 Lectures

Valoració de l'autor: 9.49

Biografia:
Em dic laura, tinc 15 anys, ( 24 de maig del 1991).

" ...yesterday, love was such an easy game to play, now I need a place to hide away"

...Els teus ulls dibuixen paraules que ni tant sols he sentit mai...

...porqué no hay nadie que te quiera igual que yo.


...yǿu шāy sāy I'ш ā dяέāшя



- laurasainzr@hotmail.com