Música i somnis

Un relat de: TITÀNIA

En una nit de primavera enganyosa (de dia el sol es resisteix a escalfar i la lluna se'n ressenteix) obre la finestra i sent una música suau, melòdica, que la transporta a una època llunyana d'il.lusions i somnis. Fa tant de temps que no somnia desperta que li fa por deixar-se endur. Ella, per experiència no desitjada, sap que els somnis són perillosos, encara que els anhelis amb força no es compleixen. Tot i que a vegades el que els separa de la realitat sigui només un petit fil, al final s'acaba convertint en una corda gruixuda que els allunya fins acabar trencant-los.

Tanca els ulls i n'imagina uns altres a prop, una olor que enyora i es deixa endur per uns altres braços que segueixen la música, el ritme dels dos cossos es complementa sota la llum tènue de la nit, l'única que la deixa tornar a ser ella mateixa i abandonar-se de nou als seus somnis gairebé perduts i oblidats.

Comentaris

  • la música...[Ofensiu]
    jOaneTa | 16-04-2009 | Valoració: 10

    a mi la música m'ha ensenyat que mai hem d'oblidar els nostres somnis...
    quan menys t'ho esperis, es faran realitat.


    somia musicalitat...


    jOaneTa

  • Hola.[Ofensiu]
    jos monts | 16-04-2009 | Valoració: 10

    He llegit el teu relat, amb música de Debussy - Clair de lune, i m'ha fet sentir-me relaxat en aquell replà, al cap vespre.
    Veig que també tens gustos musicals excel·lents, t'invito a sentir una de les meves melodies -Tendresa-
    Va per tu. http://www.myspace.com/josepmontserrat

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82503 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!