Desmuntant persones

Un relat de: TITÀNIA
Estava asseguda per darrer cop al seu sofà en el que hi havia passat onze anys de la seva vida. Il•lusions per feines, persones, projectes. Desil•lusions per feines, persones, projectes. El ritual dels divendres; pel•lícula, sopar i copa de vi (o més d’una), un moment per a ella, el seu moment, que anhelava tota la setmana.
Ara veia com uns desconeguts s’emportaven totes les seves coses en unes caixes que no havia fet ella, anys d’esforç i treball desapareixien sense que hi pogués o tingués forces per fer res. Tot li semblava irreal i tant dolorós que les seves facultats no responien.

Uns dies enrere havia anat a comissaria per denunciar que la seva pròpia família; una mare dolenta, cruel, sense cap escrúpol i una germana egoista, hipòcrita i ambiciosa, li buidaven el pis que el seu avi volia que fos per ella, i la deixaven al carrer, per treure’n un profit econòmic que no necessitaven i sobretot per recrear-se, ambdues en la seva maldat innata. A la comissaria no se la van creure i es van pensar que s’inventava una història tan recargolada, però, així havia estat la seva vida, una titella en mans despietades. La seva impotència va créixer i encara l’arrossega.

El cor se li trencava per dintre i les llàgrimes brollaven sense control, tan dolor, tanta injustícia. El món és de les males persones, ho tenia clar des de feia temps, però, li costava entendre i preveure que aquesta maldat no tenia límits. No deixava de preguntar-se perquè unes persones que només volien la seva desgràcia li van donar la vida, és rebuscat i incompressible.

La seva mare li havia fet la vida impossible des de petita, l’enfonsava dia a dia, descarregant tot el seu despit, i ningú l’ajudava. L’única cosa que li donava forces era pensar que algun dia ella seria més forta, però, per desgràcia amb els anys ha vist com el mal sempre acaba trepitjant i triomfant. Finalment, tanca els ulls i desapareix per deixar de patir una vida imposada que se li ha fet insuportable.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82203 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!