Olor de menta

Un relat de: TITÀNIA

D'un temps ençà li cridaven l'atenció les coses exòtiques; les olors, els colors, les espècies que la transportin tan lluny com sigui possible. De tant en tant va a una teteria des d'on emprèn els seus viatges imaginaris. La decoració de les parets, la llum tènue, la música que li parla a cau d'orella, formes recaragolades i suggerents. Les teteres platejades, els gotets amb relleus pigmentats, el soroll de l'aigua i l'olor de menta que tan la fascina. Es beu el tè i sent el contrast dolç - amarg de la vida. Sola, en un racó es deixa envolcallar per aquest cúmul de sensacions.

Comentaris

  • Tissanes...[Ofensiu]
    onatge | 01-12-2010

    La tassa l'únic caliu a les teves mans... La solitud et fa tancar els ulls i dius que viatges... Tal vegada el sobre de la taula sigui de marbre, i el tacte fred t'acompanya... En cada color hi veus una vida. En cada olor tot un món... Les espècies et perfumen el poema interior... I escoltes l'eco del silenci... I abans del seu crit, surts de la teteria...

    Des del far...
    onatge

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82201 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!