M'ha deixat

Un relat de: josepsalatermens
Avui te n'has anat. Hem fet l'amor en silenci, planyent-nos, sense llàgrimes, però amb tristesa. Agafant-nos sense cap esverament, ni tan sols ens hem tret la roba. Ha sigut un acomiadament. M'has dit que deixem passar uns dies…Ja saps molt bé això què vol dir.
Surto de casa i camino sense anar a cap lloc, ara no tinc esma d'entrar al bar a fer la cervesa, tant se me'n fot. Em miro les noietes de pantalons ben curtets i ja no em fan cap gràcia.
No vull estar sol, però tampoc vull estar am ningú, tothom em molesta i més si són gent van amb un somriure per bandera. Pot ser em ficaré a un cine on no em conegui cap persona, on no hagi de saludar i fer bona cara.
També que pot ser agafi el cotxe i comenci a tirar ben lluny, fins que me'n cansi o se m'acabi la gasolina, i que? Què en trauré? Me'n vaig de putes? En trio una que s'assembli a ella?
Ja em diuen que viure significa passar per això, doncs quina merda!
Quan trobes algú, quan més bé estàs, sempre s'ha de tallar, no fos cas que mi acostumi gaire.
En Toni ho té molt clar, diu que totes les relacions són com les onades de la platja, que venen i se'n van, no falla mai, encara que et casis també passa el mateix, podem viure dins la mateixa casa, però la relació màgica que regalima mel, també se'n va. Aleshores t'has de buscar a vida fora de casa, amb els amics o el que puguis trobar. Que per això hi ha tants casats enganxats a Internet, fent conquistes d'amagat. Abans les cases de putes n'estaven plenes, només per això.
Encara em miro el mòbil per si m'has deixat alguna cosa escrita, res de res.
Val més així, quan s'acaba una relació cal fer ben net i no marejar més la perdiu fent el paperina, que si però no, això només serveix per fermés mal i fer perdre el temps a l'altre.
Saps què? Com demà hi ha partit li diré a en Toni, si vol que hi anem plegats al camp. N o em farà cap mal i em distrauré.
Quina bona merda...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de josepsalatermens

josepsalatermens

110 Relats

29 Comentaris

51640 Lectures

Valoració de l'autor: 9.40

Biografia:
Vaig neixer el 5 de març de 1961. Treballo en un hospital i estic casat i fillat. M'agrada la natura i estar de tant en tant un mica sol amb mi mateix, però també necessito tenir algú al meu costat.