MERDA DE DIA!

Un relat de: RoserBG
Merda de dia! Comencem bé. I a sobre haig de portar en Jan a casa la mama i la nena a l'escola abans d'anar al despatx. Precisament avui s'ha hagut de posar malalt, avui que tinc la reunió a primera hora. És que he trepitjat merda jo o què? Tot em cau a sobre i apa ja t'ho faràs que tu pots amb tot i...
―Laiaaaa, vaa, que faig tard!
Coi de criatures que ja l'hi podia haver acompanyat son pare que li venia de pas però és clar ell no que arriba tard a la feina i jo què eh? que al final a mi sí que em fotran fora sempre igual sóc jo la que acabo carregant amb tot i això sí sense piular no sigui que el senyor s'ofengui. N'estic ben farta de... hòstia! i ara el botó dels texans a prendre pel sac! només em falta això que mira quina hora és i a sobre ara m'haig de canviar. Merda de texans si són nous de fa quatre dies i em van costar una pasta! i no serà per la panxa, que porto fent dieta una eternitat... és que avui tot ho fan així de qualsevol manera i ja et fotràs tu!

A més de vuit mil quilòmetres la Chandni s'eixuga la suor del front. A la maquila sempre fa molta calor. Ella clava botons als texans. Piles i piles de texans cada dia. Clic. Amb una màquina. Clic. Un a un, cada dia de la setmana i fins que gairebé es pon el sol. Clic. I després cap a casa que la mare treballa al torn de nit i ella s'ha de quedar amb els germans petits. Clic. Clic. No li agrada treballar, preferiria anar a l'escola, però no es queixa, al menys pot dur un petit sou a casa. Clic. Avui està molt contenta perquè és el seu aniversari, fa deu anys, i la Jamila li ha dit que al vespre passaria per casa i li faria una trena d'aquelles que sap fer ella i que comencen a dalt de tot del cap. I que li lligaria amb una cinta vermella. Clic. Ja frisa perquè sigui l'hora de plegar. Clic. Clic. Clic.

Merda merda merda ja arribo tard! I a sobre ja puc tirar aquesta porqueria de texans que no estic per cosir botons jo. Només em faltaria això! És que hi ha algú que hagi trepitjat més merda que jo en aquest món?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer