SECRET

Un relat de: RoserBG
Hi ha secrets que cal que morin amb tu. Resten en la memòria com un tatuatge que es resisteix a l'oblid. I, a voltes, la solitud del recordar es fa llosa i pesa damunt del cap en un malviure, una ombra de remordiment constant que ja no puc evitar. Com si el rellotge del pensament s'hagués encallat en aquell racó de la història. La vida et va vivint, els anys passen, però la memòria ha quedat atrapada en aquell instant precís, presonera d'un temps fet silenci. Sense saber-ho, et converteixes en el miserable presoner d'aquell fet inconfessable, i preferiries haver perdut el seny, però no t'és concedit aquest desig. I aprens a malviure amb el secret que et consumeix per dins. I et fas vell. l el remordiment pesa massa i voldries deixar-lo anar, ni que fos amb el darrer alè, que mai arriba.

Comentaris

  • D'amagat[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 25-08-2018 | Valoració: 10

    A vegades no és guanya res treure'l a la llum, ans tot el contrari. Consolem-nos que als ulls de l'ànima , dels nostres amics celestials, no hi ha res que es pugui ocultar.
    El secret pot ésser una tortura de per vida, una punxa al cor, un acte interessat i egoista. Però també pot ser una manera d'evitar danys majors. Cal meditar-ho i decidir si veritablement val la pena arrossegar aital càrrega. Cadascú és lliure de decidir per si mateix. RoserBG, un relat curtet però extens en significació. He fet un cop d'ull al teu bloc, pinta bé...Nil.