Lluny dels seus cants de sirena (Infidelitat)

Un relat de: BOLZANO

No vaig voler parlar amb ell després del que havia vist. Ell m'ho va suplicar, però jo no estava preparada. Per això, vaig agafar les claus del cotxe i des d'ell vaig trucar a l'Ester.

En veure'ns ens varem abraçar i no va tenir cap objecció a deixar-me la seva cabana del bosc. Allà podria gaudir d'una solitud que a la ciutat seria impossible de trobar.

Abans d'anar-me'n vaig trucar a la feina i li vaig dir la veritat, no volia continuar dient mentides. Em va sorprendre que en Rafel, el meu cap, ho entengués tan bé, i em va dir que m'agafés festa la resta de la setmana. Així doncs, vaig agafar el cotxe i me'n vaig anar a la cabanya del bosc.

El tercer dia va despertar-se núvol. El cel tenia una tonalitat embriagadora. Potser va ser aquesta tonalitat la que va fer que tan bon punt va començar a ploure em tragués la roba i sortís nua davant la cabana. Era una pluja violenta. Grans gotes colpejaven el meu cos. Em van fer sentir un estimulant dolor, com si d'agulles d'acupuntura es tractessin. Vaig alçar les mans al cel i vaig cridar el nom del porc. Ho vaig repetir fins quedar extenuada. La pluja no cessava i jo vaig caure rendida al mullat sòl. Vaig començar a plorar. Era un plor de llibertat, era un acte d'alegria, era una mostra de seny. Va ser allà, coberta de fang, quan vaig sentir que ja estava preparada per tornar a la dura realitat. Aquesta vegada no cauria al parany de creure'l novament. Havia estat l'última vegada que me la jugava. Em sentia alliberada.

Vaig haver de pujar fins aquesta cabana per poder conversar amb la meva ànima, per poder escoltar el palpitar del meu cor, lluny dels seus cants de sirena. Però va valer la pena, doncs ara em sento una altra dona.


Comentaris

  • Infidelitat.[Ofensiu]
    diesi | 22-05-2007

    Després de la teva llau de comentaris (que s'agraeixen;)) no em quedava més remei que passar-me per aquí i llegir els relats que tenies publicats.

    Aquest en especial m'ha agradat, Parles de la infidelitat, però de diferent forma que es fa sempre. No ens expliques res, o gairebé res, d'aquesta acció, només descrius la reacció de la noia després d'haber estat enganyada. M'ha agradat i m'ha sorprès. Felicitats! Fins aviat.

    b#NaT#b

  • deprés de la infidelitat[Ofensiu]
    Leela | 03-12-2006

    el teu relat està ple de força, vull dir que has sabut recollir la sensació que provoca la solitud desitjada després de.. M'ha agradat també el títol, sovint ens deixem endur per cants de sirena per molt que sapiguem que són, això, cants de sirena. De tant en tant cal posar espai i temps, per poder recuperar-nos i adonar-nos que no és més que un altre fet en la vida de les persones, un fet més que podem superar intentant recuperar-nos a nosaltres mateixos en el sentit més bàsic.
    M'ha agradat perquè has tractat el tema des d'un altre punt de vista, optimista.

    Una abraçada

  • lluny d'ell, a prop meu[Ofensiu]
    Unaquimera | 03-12-2006 | Valoració: 10

    Aquest relat teu conté una idea molt bona i alhora difícil d'expressar: l'alliberament d'un pes, d'una pena, d'una ràbia, d'un sentiment que aclapara, que ens venç des de dins.

    Has fet una gran incursió amb els teus mots en un moment tan íntim amb l'al·legoria de la pluja com element simbòlic de la renovació, del renaixement.

    Admiro la intensitat i força d'aquest text, de tal manera que tornaré a passar un altre dia a llegir més coses teves: em sembla que han de ser força interessants...

    T'envio ara mateix una abraçada gran per celebrar la teva descoberta com autor per part meva,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de BOLZANO

BOLZANO

5 Relats

24 Comentaris

5393 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00

Biografia:
Fotografia: "Manos dibujando", 1948, M. C. Escher.