Les conseqüències de néixer

Un relat de: intratable

N'Startambuc va néixer. Això li va suposar greus problemes durant la seva vida. Per començar els pares estaven enfadats amb ell perquè era un fill indesitjat i no tenien suficients recursos econòmics per a mantenir-lo. El van abandonar a les dues setmanes. Van fer el que s'acostuma a fer en aquests casos: deixar-lo dins d'una cistella davant de la porta d'una casa gran, trucar al timbre i marxar corrent.
Per una banda això era bo per ell ja que havia anat a parar a una casa rica i van decidir d'adoptar-lo. Passaven els anys. El seu germanastre, que era més gran que ell li feia putades, ell les explicava als padrastres i castigaven al culpable. Més tard va néixer un germanastret. N'Startambuc feia putades al petit però llavors el castigaven a ell. I encara més, quan les putades les feia el germanastre gran també li donaven les culpes a ell: les coses tornaven a anar malament.
En els estudis no era pas un geni ja que es va treure el títol de tècnic agropequari als 35 anys, sense haver treballat mai. Just en treure's el títol els seus padrastres li van comunicar que l'havien promès amb una noia molt maca que era la filla d'un empresari riquíssim i importantíssim (el que no li van dir és que era per a tancar un negoci importantíssim amb aquell home i que, en realitat, la filla era lletjíssima).
Va passar un temps i tot i que no s'hi volia casar ho va haver de fer. La nit de la lluna de mel es va assabentar de que a ella li passava el mateix que a ell: es repugnaven l'un a l'altre. És a dir, d'alguna manera es preveia que el divorci seria imminent.
Un dia ella li va dir que estava embarassada. Increïble? NO. El fill no era d'ell. En poc temps es va dur a terme el divorci.
La ruïna econòmica no va tardar a seguir a la familiar (degut al divorci els tractes de les empreses paternes van ser cancel·lats i ell desheretat). Desmoralitzat per la desconfiança que l'envoltava decidí anar a fer sexe amb senyores/etes que hi estan predisposades per treure'n profit econòmic.
Sense adonar-se'n es va convertir en un addicte al sexe. Havia de provar coses noves. Va descobrir els sexshops i se'n va fer client habitual de tota mena d'instruments sexuals destinats al mascle (i d'alguns dels típics per a la femella). Amb el pas del temps muntava enormes orgies a casa seva, de manera que aquesta s'omplia de drogues, alcohol i gent mentalment descarrilada que el feien descarrilar encara més.
Un dia que es trobava malament va decidir anar al metge. Aquest va dir que li havien de fer algunes proves, per començar uns anàlisis de sang. Un mes més tard els resultats van ser preocupants: massa enfermetats. La majoria estaven en un estat primari i amb medicaments i quatre tonteries més s'haurien curat, però res li importava.
Això no li va impedir continuar fent orgies. Segurament no volia morir sol, volia que morís més gent per les mateixes causes que ell. Volia que la societat pagués el que ell havia fet malament, és a dir, que la societat hauria de pagar que un dia nasqués.


Comentaris

  • Humor fred[Ofensiu]
    Biel Martí | 24-04-2005

    Humor fred, explicat quasi com un periodista explica una notícia que ni li va ni li ve. El teu humor em recorda el d'un altre autor que corre per aquí, "Espiadimonis". No coincideixo amb la Llibre respecte a que és previsible, però sí penso que li falta una mica de climax... Però està molt ben escrit, depurat quasi.

    Biel.

  • Previsible?[Ofensiu]
    Llibre | 30-07-2004 | Valoració: 7

    M'agrada molt el començament i el final. És un relat "capicua". Però penso que entremig, tot el que li passa, resulta un tant previsible. Potser fulletonesc. Abandonat a la porta d'una casa bona, menyspreat pel germà gran, menytingut comparativament per part dels pares adoptius, usat com a moneda de canvi, enganyat per la pròpia muller... Repeteixo: m'agrada el començament. El primer pecat que comet és néixer. I m'agrada el final: la societat que l'envolta també purgarà pel seu pecat (haver nascut). Però entremig, malgrat el ritme imposat (que valoro positiu), tot plegat resulta... senzill.

l´Autor

intratable

40 Relats

52 Comentaris

74368 Lectures

Valoració de l'autor: 8.30

Biografia:
Amb 27 anys no es té biografia, encara. Com a mínim jo.



R en Cadena

"Llibre em va encadenar i jo he passat la cadena a Herzog i a Jesús Miquel Saldón Andrades"

(descobreix què és "R en Cadena")