La vida d'una pinça

Un relat de: Anaïs
Renoi, ja ve aquesta tia. Una altra vegada allà penjada, no s’hi val. No he tingut temps de reposar després de l’últim torn i no em trobo gens de bé. I a sobre, amb la humitat a les parts baixes, no em salvo d’un constipat.
A veure que em tocarà. Jo per mi que em té mania, em toca sempre aguantar les peces de més pes, però que s’ha pensat, que sóc un burro de càrrega? No hi pensa que estic feta de dues peces de plàstic aguantades per un ferro que ja comença a amenaçar amb rovellar-se. I això que el molt fantasma va lluint de ser d’inoxidable...
Potser peco de ser una neneta fina, però ves, que faci anar les de fusta també. Però clar, ha decidit no fer-les anar perquè les agulles de fusta molles no li agraden. Bé, en això li dono la raó, que antiestètiques que queden, puf, crec que algunes d’elles necessiten una neteja de cutis, no s’assequen gens de bé.
Com? Què? Ai mare, ara resulta que com que té poc espai ha tingut la brillant idea de penjar els mitjons de dos en dos! I quina culpa en tenim nosaltres, que sigui el temps en què la roba no s’asseca ràpid i se li acumuli a l’estenedor? Sempre treballant en condicions extremes: humitat sobretot. I no vull ni pensar ara que vindrà l’estiu i hauré d’aguantar aquelles patacades de sol i calor de plena tarda perquè a la nena li quedi la roba ben blanca. I no nota que li queda resseca com un fregall? No en té ni idea, la pobra.
Apa, nena, a veure si et compres uns mitjons nous, que amb aquest préssec que hi portes com vols que els pugui aguantar bé? Ah, i si algun filet es queda enganxat al ferro no em culpis a mi, xata.
Ai, ai, que rellisco, no tanta urgència a estendre i col•loca’m millor, va. Ei, que em sents? Jo aquí patint i ella a la seva. No hi ha res a fer, ja caic, i això que encara tinc un blau de l’últim cop que no em va agafar bé i vaig anar a parar a terra. I a sobre, ni les gràcies quan la roba ja està seca. Quina vida!!!

(25/04/12)

Comentaris

  • Afegeixo comentariiiiiii[Ofensiu]
    Mena Guiga | 02-02-2013

    perquè Annalls no entén, Anaïs (quin embolic, amb noms tan similars!) que ja el vaig llegir al repte i arrel d'aquí ens van desmadrar al fòrum...hehe, recordo aquell post (intervenció!) amb músiques i desvariacions totals i vingar riure un matí sencer...això no ens ho treu ningú, ni aranyes ni hòsties! Però sí, entenc que cal menys efervescència, almenys que no sigui 'invasiva'. I ja ho vam pagar!

    El relat, narrat per la pròpia pinça, és divertit. Només ella ens pot fer saber el que sent i ....ostres, que només es queixa!

    Una pinça que té molt a dir i a ensenyar a la seva propietària, la del relat, és clar.

    Potser una segona pinçaire part? (l'estenedor ja frisa!).

    Mena (octubre al poder!)

  • M'estic tornant bruixa !!![Ofensiu]
    Annalls | 02-02-2013 | Valoració: 10

    Ei , que quan al fòrum he dit lo de la roba, encara no ho havia llegiiit !!!! i com es que ni l'incombustible Mena Liria ta posat un comentari? Es molt bo aquest relat. Originalisim, divertit i entretingut!!!
    Anna

  • Autocomentari[Ofensiu]
    Anaïs | 26-08-2012

    M'autocomento per dir que aquesta va ser la meva intervenció al Repte Clàssic DVII: Una història insòlita
    Un somriure,
    Anaïs

l´Autor

Foto de perfil de Anaïs

Anaïs

49 Relats

174 Comentaris

47408 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Hola!

Diuen que definir-se a un mateix és una de les coses més difícils que hi ha, i més si et demanen o et demanes que és allò que tens de positiu.

Sempre m'ha agradat molt llegir i escriure també; anys enrere recordo que si m'havia plantejat d'escriure a nivell professional sempre pensava: "On vas tu, amb escrits que tenen com a màxim dues pàgines mecanografiades?" (Sí, abans no hi havia ordinadors, costa de recordar-ho...).

Jo sóc la típica escriptora que quan realment m'inspiro és quan estic trista, així que pot ser que els meus relats siguin sempre de situacions difícils, que com tothom he passat les meves. Però des d'aquí us asseguro que la major part del temps estic alegre, sóc sociable i positiva.

Ens llegim,

Annaïs
(09/03/12)

Aquest és el meu correu electrònic si necessiteu preguntar-me alguna cosa o simplement pel que vulgueu (sempre que estigui dins del marc legal vigent i per a tots els públics, jeje):

anais1978@yahoo.es


UN GRAN SOMRIURE!!!