La teva amistat em fa mal...

Un relat de: desmai

Ens estem perden l' una a l' altre...la teva amistat era important per a mi...però ja no puc més...la cosa s'ha refredat i estic cansada de posar-la al microones i esperar que hi tornem...ja no puc més...PROU! es el que em diu el cor...per molt que t'estimi...el teu caràcter pot amb la meva paciència...el pes que em poses a l'esquena es massa gran perquè jo sola el pugui soldejar...i no estic disposada a canviar si tu no fas el mateix...puc vigilar com dir-te les coses...però no accepto que em diguis es que jo sóc així...ho sento...no em serveix..em sap greu però m'estic allunyant...i no ten dones compte...i quan sigui així...serà massa tard...

Comentaris

  • M'agradat molt!!!![Ofensiu]
    XoNiTa | 27-01-2008

    m'agrda molt...molt sincer si senyora!!!
    No ho sabia que escribies tant bè :$
    Voltant voltant he arribat fins a TU i et felicituuuuu!!! Jo no ser escriure tant be...

    Un petunet :)

  • sincer, molt sincer[Ofensiu]
    unchained melody | 27-01-2008

    em sento indentificada amb el que has escrit, jo també m'he sentit així per un amic meu, i encara ara no he sabut dir-li adeu, suposo que algun dia ho hauré de fer perquè la seva amistat em fa mal també, però és tan dificil eh?

    1 petó*

  • Yuna | 22-03-2007

    Gràcies per comentar-me, doncs m'ha permès llegir tots els teus relats, entre tants relataires. Tots son tristos, i sembla que fa molt que dura aquesta situació. Si d'alguna cosa t'ha servit el meu relat, o t'ajuda a no sentir-te sola, em dono per satisfeta... i si no, sempre tens el e-mail per saber que a l'altra banda, jo i molts et llegirem.

    Petons i ànims


    Txell