Soledat

Un relat de: desmai

La seva vida s'havia convertit en un joc, els amors es van anar perden per l'astúcia de totes aquelles dónes que sabien que eren enganyades, la feina ja era monòtona i el seu càrrec no emetia cap so de jerarquia davant dels treballadors que potser també per avorriment o per ignorància ja ni tan sols es dignaven a escoltar-lo.
No tenia família amb qui anar a dinar els diumenges.
S'havia tornat tan solitari, que li feia ballar el cap, el fet de saber que la soledat que es despertava dins seu, potser era producte d'una bogeria interna...
Ja no tenia aspiracions, la vida li havia proporcionat tot allò que amb esforços molts no aconseguiran mai.
Amb el temps es va torna covard, poruc, ja ni es movia de casa, es posava malat i era neuròtic davant de cada esternut que feia pensant que era una greu malaltia...així va progressar i va deixar d'anar a treballar.
I cada dia que passava es plantejava la seva mort...la seva herència...no tenia ningú que es barallés per els seus diners...
Només s'ajeia al sofà esperant la trucada d'una persona, que en l'indret més inhòspit penses en ell.


Passaren els anys, i la soledat el va complaure amb la mort.
Una mort que ningú trobar a faltar mai.
Una mort enregistrada enlloc.


Comentaris

  • desconegut vençut per l' egoisme.[Ofensiu]
    Avet_blau | 19-02-2008 | Valoració: 10

    Projecte de vida solitari,
    cami perdededor,
    que nomes s'orienta pel treball i els diners.

    En la recta final, ningú per compartir,
    ningú prer deixar la suor
    desconegut vençut per l' egoisme.

    Avet

  • El follet de la son | 19-02-2008

    Hola! SI et serveix d'alguna cosa, i t'ho dic ben sincerament, ni em dic Marc ni et conec. Almenys per la foto no em sones gens. Segueix buscant!i escrivint, que estem per això.

  • Molt bonic.[Ofensiu]
    El follet de la son | 16-02-2008

    M'ha recordat un d'aquells retrats que en Ramon Solsona fa al seu llibre "cementiri de butxaca". Encara que li podries haver donat un altre gir i haver-lo convertit en un venedor ambulant de castanyes! i potser així hauria pogut cobrir amb amistats totes les possibles amistats que no va aprofitar en la seva anterior vida.
    M'ha agradat moltíssim, de veritat, tens moments d'escriptura realment excel·lents, però tam´bé comets alguns errors molt innocents amb els accents. Et voldria posar un deu, però degut a aquests errors he decidit no puntuar-te.
    Segueix així, desmai!