se que tan sols és SEXE!

Un relat de: desmai

Avui en despertar-me, me adonat que tu encara eres allà, estirada al meu costat amb un son profund i màgic, i no em canso d'observar-te ni tan sols de recorre per enèsima vegada les corbes del teu cos nu, blanc, com la perla més polida sorgida del mar!

Em desesperes, em fas fer tot allò prohibit a ulls de tothom, m'has endinsat en una aventura que no puc abandonar, i m'encantes! Et trobo tan seductora amb aquets vestit vermell que et transparenta les parts mes feixugues, i ets enganyosa a cada passa!

M'enorgulleix tenir-te tot i sabent que mai seràs del tot meva, ser que no sóc l'únic...però m'has donat una altre oportunitat! El sexe és el millor amic que sempre havia tingut, era el meu desfogo, de totes aquelles etapesque creia inútils! I tu m'hi has fet jugar i entendre'l de la manera més sensible i lliscant..i m'enorgulleixes tan!


Comentaris

  • nomès sexe... en essència[Ofensiu]
    kuroe | 10-10-2008 | Valoració: 9

    ... perquè una persona no pot desconectar el seu cos de la seva ànima, el seu aura. el sexe és la unió de dues persones, física i emocionalment, encara que no vulguin o ho neguin. si ya t'he posseÏt no importa quantes dones et tinguin desprès... seràs sempre meu! (i dic això amb poca experiència en el sexe, que consti, nomès tinc 17 anys i sóc tímida)