La dona del GPS

Un relat de: Victre
La dona del GPS està cansada que li fotin cas.

Ho ha probat de totes les formes possibles: generar rutes més llargues, buscar rutes amb més peatges (i més cars), i també ha probat d'inventar-se retencions inexistents. I res. Ni una protesta.

Per això, avui, farta de tanta servitud, ha canviat el destí.
Avui, a mode d'escarni per l'excès de cas que fan a les seves indicacions, els enviarà a un altre poble, ben lluny del destí desitjat.

Els quatre membres de la família pugen al cotxe com qualsevol altre dia. Posen la mateixa música infantil de sempre. I, com que el nou destí (l'inventat per la dona del GPS) és més lluny del previst, es passen més estona del que és normal jugant a aquells jocs absurds, que només serveixen per que els nens no es matin al cotxe.

I quan, finalment, arriben al poble (que no és el poble que volien anar inicialment), baixen els quatre del cotxe, donant les gràcies al vell GPS que ja fa temps que no funciona bé, i això els permet descobrir noves rutes i avui, fins i tot, nous pobles que desconneixien.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Victre

Victre

191 Relats

178 Comentaris

96750 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Vaig néixer al 1977.
Sóc metge, acupuntor i estic estudiant el grau de psicologia.
En el meu temps lliure escric relats.

Des de que escric, sempre he mantingut una lluita entre mantenir els relats ocults, o fer-los publics. Una barreja entre dubtes, vergonya, i la joia de que altres et llegeixin.

El meu mail és victreespiga@gmail.com

Al blog https://lletresigargots.wordpress.com trobareu tots els meus relats, la majoria amb il.lustracions incorporades.