La condemna

Un relat de: Lídia Casanova

Condemnats a estimar-se fins a l'infinit, a desitjar-se envoltats de flames i espurnes, a sentir els seus cossos cada cop més càlids i a fer del petó la seva única paraula. Obligats a restar eternament junts a l'infern, els amants complien sentència. Per a ells el regne dels inferns no crema car se senten com dins del cel que segons diuen, és molts cops més càlid. Era tan dolç càstig el dels amants que els àngels s'escapaven del regne celestial només per observar-los. Ni els envejosos àngels del cel ni els dimonis del mar van poder mai ocultar el seu rubor i la seva fascinació davant l'escena d'amor. On només s'escoltaven les emmudides pel costum flames vermelloses, el obrir i tancar d'ulls dels condemnats ressonaven com el vent, d'uns ulls tan brillants que semblaven gotes d'aigua. Diuen que fins i tot Venus, deessa de l'amor i la sexualitat, els vigila perquè els enveja. I així nit i dia, any rere any i gaudint de cada segon, minut o hora, els amants compleixen condemna, la condemna d'estimar-se eternament. Un cíclic i dolç càstig que només s'aturarà quan deixi d'existir l'amor.

Comentaris

  • Un càstic a desitjar[Ofensiu]
    Unaquimera | 03-10-2006 | Valoració: 10

    Un text breu, però dens, escrit amb una prosa ferma, dolça i rica, molt variada en recursos però que no perd en cap moment la idea que exposa.

    El títol, tot un repte: una condemna que desperta l'enveja, que provoca l'anhel de la lectora de sentir-se imposat el mateix càstig...

    Molt bon relat, realment encisador. Ben fet!
    Tornaré a llegir-te!

    T'envio una abraçada molt càlida per celebrar que t'he descobert com autora i el goig de la lectura que m'has proporcionat,
    Unaquimera

  • Sentència[Ofensiu]
    alex1985 | 24-08-2006 | Valoració: 10

    Si l'amor és una comdemna, tinc sort d'estar sentenciat a cadena perpètua.

    Petonetsssssss

  • XuXaN[Ofensiu]
    M4TR1C | 23-08-2006 | Valoració: 10

    :P:P Interesante jiji mola :P:P bexitus

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Lídia Casanova

Lídia Casanova

7 Relats

20 Comentaris

9041 Lectures

Valoració de l'autor: 9.94

Biografia:
Em dic Lídia Casanova, sóc de Sant Boi de Llobregat i sóc periodista. Per mi escriure és dubtar, és buidar-me i és viure. L'única cosa que sempre em fa feliç.