I des de quan un poema actual i periodístic?

Un relat de: ULLERES

I de nou, el cel plora
estrelles de foc
a la plaça del Vaticà.

Seguiré el camí de Jesús,
d'esquenes al nou papa.
Els feixistes tornen?
Noves èpoques dretanes?

Avui plou i no només al cel...
El camí es cau,
aixafant l'església alternativa.
Sorgirà el nou crit,
que manifestarà el desacord i el rebuig.

Però mentrestant,
dispareu feixistes
que contra les idees
no podreu!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de ULLERES

ULLERES

44 Relats

63 Comentaris

48002 Lectures

Valoració de l'autor: 9.32

Biografia:
Poseu-me a prova...i jo mateix em sorprendré de saber qui sóc.