"Hola, soy tu menstruación", efectes secundaris dels anuncis de compreses

Un relat de: ximxim

Aquella nit freda de diumenge havia estat intentant mirar una pel·lícula en una d'aquelles cadenes on els intermitjos duren més que la pel·lícula en si, i finalment m'havia acabat endormiscant en una de les pauses. Quan em vaig despertar la pel·lícula ja s'havia acabat i feien anuncis del teletienda, eren les un quart de tres. Enrabiat per haver-me perdut el final després d'haver aguantat heroicament potser una hora d'anuncis si es sumaven tots els intermitjos que havia aconseguit veure sense adormir-me, vaig apagar el televisor i me'n vaig anar al llit.
No va passar gaire estona que vaig sentir aquella veu allà, a l'habitació: "Hola, soy tu menstruación". Després d'un sobresalt com pocs he arribat a tenir, vaig acostar la mà tremolosa a la tauleta de nit i vaig encendre el llum. "Hòstia, David, com l'has cagada - em vaig dir - un no es pot adormir mirant els anuncis! Si no, els personatges se't fiquen al subconscient i mira...qui et diu que a partir d'ara no et despertaràs cada nit amb aquesta frase que les teves amigues tant odien?". Però el problema no era només aquest. Si tan sols fos la veu... ostres, seria greu, perquè normalment sé distingir imaginació de realitat, i aquelles paraules les havia sentides, i m'havien portat un bon ensurt, a sobre. Però no, era pitjor que això. A més, tenia al·lucinacions.
Allà a la porta de l'habitació hi havia (o hi veia) una noia vestida amb faldilla i americana vermelles. Vaig donar gràcies que quan estava abaltit allà al sofà i aquella imatge s'havia colat al meu cervell tenia els ulls tancats, i sortosament la noia no era aquella lletja de l'anunci. Aquí la meva imaginació havia fet soleta el que jo no hauria fet millor ni esforçant-m'hi: havia atribuït a aquella veu una noia esbelta, rosseta d'ulls verds i cabell rinxolat, de llavis dolços i carnosos, el nas una mica prominent; els pits també.
I ara es disposava a inflar la bola aquella que a l'anunci omplia de pudor de sang menstrual. Vaig suplicar en veu baixa que no ho fes, horroritzat amb la idea que pogués infestar la meva habitació amb aquella ferum. Aleshores vaig veure que no estava pas inflant un globus o una pilota, sinó que allò era un preservatiu. Ostres! Què hi feia una tia com aquella inflant condons als peus del meu llit? Com li podia estar permetent? Gairebé veia els meus amics rient-se de mi si s'arribaven a assabentar d'allò. Què em passava? Era burro o què? David, maco, obre la boca! Tu hi saps trobar millor ús a aquestes gometes!
Però res. Per molt que m'intentés autoajudar amb paraules alentadores, m'havia bloquejat. Si, de fet, la boca ja la tenia oberta! Un pam oberta, segurament. No me'n sabia avenir de cap manera d'aquell espectacle...però si jo sóc un home!
I aquesta última frase se'm va escapar en veu alta. La noia es va treure el preservatiu de la boca i em va mirar sorpresa. - I? - va deixar anar.
- Com que "I?"? Com pots ser la "meva" menstruació si sóc un home? Els homes no tenim la menstruació, noia!
- I tant que sí. Jo sóc la teva menstruació. Quants cops t'has quedat sense follar per causa meva? "No...David...para...la regla" et deien amb un somriure tímid. Què et pensaves? Que eren elles qui la tenien? No, noi, era jo! La "teva" menstruació.
- Però quines coses que dius! Insinues que les noies no volien sexe amb mi i et posaven a tu d'excusa?
- Bé, digues-ho com vulguis...per mi insinuació és una cosa més dissimulada...però la idea l'has captada, em sembla.
- Oh! No tinc per què aguantar aquestes bajanades! Surt de la meva habitació... em disposava a dormir.
- Mira que fàcil! - va riure sarcàsticament- Et penses que les teves amigues fan fora la seva menstruació quan volen dormir? No, noi, em temo que avui hauràs de compartir llit. Au, fes-me un raconet - i destapant-me em va empènyer cap a l'altra banda del matalàs i es va estirar allà, a frec meu. - Ei, ei! Que s'ha de compartir coixí, eh...
- Escolta, maca, no tinc cap inconvenient a dormir amb tu...però deixa estar aquests rollos, eh? Ja t'has ficat al llit, molt bé...ara treu un d'aquests condons que has portat, i enllestim. Però afanyat que demà a les nou he de ser a l'oficina i si triguem gaire estaré exhaust.
Aleshores va posar cara d'indignació i gairebé em va cridar:
- Però tu què t'has cregut? Sóc part de la identitat femenina, jo, com perquè em tractis com a una puteta barata... i no em tornis a dir maca, que per si no ho sabies es considera llenguatge sexista... i no suporto els sexistes!
Estava astorat. Aquella noia se'm ficava al llit però no tenia intenció de practicar sexe, i això que duia preservatius; i a sobre m'engegava un discurs feminista així, sense més ni més... Em va dir "et recomano que et posis una compresa, o ho tacaràs tot". I no sé per què, però ho vaig fer sense preguntes ni protestes, vaig agafar-ne una a les meves companyes de pis i me la vaig enganxar als calçotets, humiliat però conscient que seria pitjor llevar-se amb els llençols i el pijama ensangonats i haver de donar explicacions.
I allà estirat al llit, amb aquela dona fatal al costat, tapadet fins el coll amb un prim llençol, vaig plorar mentre em venia la regla. Notava la meva uretra inflamada i dilatada, i no em pixava ni ejaculava, però m'estava mullant. Era una substància viscosa que avançava lentament des de dins meu fins a l'exterior. La vaig notar mullant-me tot l'entrecuix abans de ser absorvida per la compresa... no entenia com es podia dormir en aquelles condicions, el meu membre semblava un túnel fet de fang que encara no s'havia assecat...!
No podia tancar els ulls, i en la fosca veia la rossa que em mirava amb mig somriure maliciós a la cara. Com em penedia d'haver-me-la imaginat tan esplèndida! Si hagués estat lletja l'hauria pogut menysprear, però al seu costat ara em sentia com un cuc aixafat, i l'odiava però alhora la seva visió m'excitava i la desitjava amb totes les meves forces... per bé que en aquell estat era més probable patir algun tipus de mutació que tenir una erecció. I arraulit com un nen, entre sang i llàgrimes em vaig adormir.
Em vaig despertar a les vuit, abans que sonés el despertador, fet un nyap i sense atrevir-me a moure, amb un mal de ronyons increïble. Sabia que no podia trucar a la feina dient que no hi anava perquè tenia la regla: si està mal vist que ho facin les dones, com s'ho prendrien si ho fes jo? Vaig tornar a plorar com una criatura fins que l'alarma va sonar, i aleshores em vaig asserenar poc a poc, i em vaig anar adonant que la rossa havia desaparegut, la compresa també...però el record d'aquella sensació horrible hi era, i sempre hi seria. Mai més he qüestionat el dolor menstrual d'una dona, ni ho faré. I sobretot, mai, mai de la vida, em tornaré a exposar al risc que suposa veure un anunci de compreses.

Comentaris

  • vaja! doncs resulta que ets una dona.

    Continuo pensant que és molt original.

  • Original, molt original.

    I no solsment original. Demostres una capacitat per la empatia que no massa homes ténen envers aquest aspecta femení.

    Un aclariment, però: la sang menstrual no fà pudor, fà olor de sang i prou. Si fà pudor és perqué la interfecta afectada no es renta com cal, o sia, amb aigua i sebó. Sense deshodorants que encara ho empastifin més.


    ( des del dia 7 de juny que no valoro cap relat. Demano que tampoc s'em valorin els meus )

  • francament...[Ofensiu]
    Ullets | 08-01-2005 | Valoració: 10

    m'ha encantat. Cert és que de vegades fas el comentari en veu alta... "ostia m'ha vingut la regla i estic feta pols, no tinc ganes de fer res", i algú (normalment) un home, diu... "au va.. que no es per tant!"·

    M'agrada la ironia del teu relat, m'agrada molt com parles de les sensacions de la regla, que no son tan diferents de les que descrius, i a més a més trobo que la idea d'imaginar-te la noia el teu llit, guapa, preciosa es fantàstica...

    Recorda que sí algú et diu "David... aquesta nit no.. tinc la regla", potser és cert, o potser es fruit del no voler follar.

    M'ha encantat!

    gràcies...

  • Hello, Hello[Ofensiu]
    Linkinpark | 28-11-2004

    Molt divertit, i sort que soc un noi i que no em quedo dormit davant la tele!! Apa continua així maca!!!

  • Realment bo[Ofensiu]
    AnNna | 09-10-2004 | Valoració: 9

    uOuO!!!
    Que bo! Està molt bé!! jejeje!!!
    A escriure sempre!!!!
    AnNna.

  • Un regal![Ofensiu]
    Tiamat | 03-10-2004

    Aquesta nit jugo a ser una reina maga (tot i que sóc republicana) i m'estic dedicant a regalar els meus relats a alguns autors d'aquesta web, pels motius que siguin, perquè us els trobeu demà al matí quan obriu la pàgina.

    A tu, ximxim, et regalo "alternatives als estúpids anuncis de compreses" (també és per la shuhua, aquest), per aquesta mena de campanya que estem fent les tres antianuncis idiotes i humiliants!

    Una abraçada!

    Tiamat

  • Tiamat | 02-10-2004

    la descripció de com se t'empapa la compresa, com si ho sentís!
    molt bé ximxim, a veure si s'adonen d'una puta vegada que els anuncis de compreses i tampons i salvaslips sembla que se'n riguin de nosaltres a la cara.
    No van treure el del bocatta i la gent del camp perquè els pagesos es van ofendre? doncs ja em diran què ofèn més!

  • gràcies[Ofensiu]
    Shu Hua | 29-09-2004 | Valoració: 8

    per defensar-nos a totes d'aquests estúpids anuncis que no sé què pensar del meu sexe, si se suposa que fan els anuncis que agrada a la gent. El principi, genial, no empodia aguantar el riure.

    una abraçada
    gloria

  • Hahahaha[Ofensiu]
    Ilargi betea | 27-09-2004 | Valoració: 10

    No et pensis, algun cop a mi també se m'apareixia de vegades, la dona de vermell! És que aquell anunci el van rodar al meu institut i és clar, sempre que hi havia alguna noia de vermell ens preguntàvem intrigades "serà ella la meva menstruació?". Mai se'm va presentar formalment i em sap greu, perque tinc ganes de poder-la conèixer, més que res per saber com cony és qui em maltracta cruelment durant tres dies al mes i els quatre següents es resisteix a deixar-me en pau recordant-me de tant en tant amb una punxada als ronyons que encara hi és.
    Doncs res maca, un relat boníssim!m'ha agradat molt la idea que un noi patís la regla!

    Una forta abraçada carregada de màgia per tu!

  • ximxim | 27-09-2004

    Doncs resulta que quan vaig llegir el comentari del Biel demanant la versió femenina de l'insomni acabava de llegir "Alternatives als estúpids anuncis de compreses", de la Tiamat (realment bo!) i vaig pensar "Sí, una que et podria visitar seria la senyora menstruación..." i quan el Vicenç va dir que segons què mires a la tele pot ser perillós... aquí la vas clavar!
    I aquest és el resultat de les estranyes reflexions a què em porteu...sou una font d'inspiració! xD
    Doncs res més! Gràcies a tots per nar llegint, comentant, i escrivint! :D
    Abraçades per tots!

    Mercè

Valoració mitja: 9.25