Ens ho passarem bé

Un relat de: ElCostatFosc

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

L'home va arribar al clímax. Ho vaig notar perfectament, al cap i a la fi li estava xuclant la polla. Un líquid calent i espès m'omplí la boca, ennuegant-me. Era el moment. Sense pensar-m'ho vaig mossegar amb força al mateix temps que enretirava bruscament el cap.
Un potent raig de sang em cobrí la cara per complert. L'home començà a xisclar com un porc mentre intentava inútilment tapar-se amb les mans el forat per on se li escapava la vida.
Dins la boca, la polla s'havia transformat en un tros de carn pansida. Vaig vomitar-la junt amb el cafè de l'esmorzar. Estava marejada i el món feia pampallugues al meu voltant.

El violador jeia cargolat sobre ell mateix, tremolant i dessagnant-se.

- Que maco? encara vols que te la xucli , cabró? - vaig dir-li a cau d'orella. Em va semblar entreveure una petita reacció, com si em volgués contestar.
- Assassina, puta assassina ... - aconseguí articular el mal parit.
- Escolta escòria. Escolta i sàpigues que la meva veu, si, la veu de la teva puteta, serà l'última cosa que sentiràs abans de morir. No estàs content ? No, tranquil, no cal que diguis res, reserva les forces, vull que tardis una bona estona en anar a l'infern.

De sobte, una rialla histèrica em va posseir per complert al recordar las paraules que el violador m'havia dit feia uns minuts, o potser eren hores ? tan se val :

- Relaxat, encara t'he de fer moltes coses. No pateixis, ens ho passarem bé.


Comentaris