La noia del país del nord.

Un relat de: ElCostatFosc

AIGUA
Sempre recordaré la teva imatge, estirada al sol, gairebé nua, lluint un petit tanga negre.
Al principi no vaig tenir valor per fer res més que mirar-te. Va voler la casualitat que una nit coincidíssim a la discoteca i, no sé pas com, em vaig trobar parlant amb tu. A partir d'aquell dia varem anar junts a la platja. Dins l'aigua ens varem fer el primer peto. Dins l'aigua les primeres carícies.
Mai oblidaré que l'aigua de la Mediterrània va portar-me a conèixer a la noia del país del nord .

FOC
Sempre recordaré l'habitació d'aquella pensió del Port de la Selva.
Aquell massatge que vas fer-me, llepant cada racó de la meva esquena, provocant-me pessigolles de foc. Vas demanar que em girés, però jo estava trempat i em feia vergonya que ho veiessis. No t'ho havia confessat; era el primer cop que estava amb una dona. Els teus petons i carícies van tranquil·litzar-me, i, lentament em vaig donar la volta.
Quan et vas posar nua al meu damunt, em faltaren mans per tocar aquell cos jove, bell i tendre. Al penetrar-te va sobtar-me l'agradable sensació de calidesa, completament inesperada, i em vaig escórrer gairebé al instant. Però tenia tantes ganes de tu que allò no va representar cap problema, amb moviments suaus i besades profundes vas fer que em recuperés sense sortir del teu interior.
Mai oblidaré aquella habitació.

GEL
Sempre recordaré el teu somriure en dir-me adéu.
Tornaves al país del gel. L'estiu encara no s'havia acabat però una intensa fredor interior em feia sentir més mort que viu mentre veia com el teu autocar s'allunyava. Vas deixar-me sol, glaçat i ensopit. Per deixondir-me em vaig capbussar en un reguitzell de nits boges, sopars amb amics, absurdes borratxeres de sangria i discoteques.
Tot va ser inútil.
L'estiu havia marxat amb tu.
Mai t'oblidaré, noia del país del nord.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer