Els punts de llibre

Un relat de: Victre
Cada llibre que llegim escull el seu punt de llibre.
I, és el llibre el que ens utilitza i ens fa creure que els que decidim quin punt de llibre ens acompanyarà durant tota la lectura som nosaltres.
El llibre ens manipula, i quan ja hem començat a llegir-lo (com sempre, sense haver escollit prèviament cap punt de llibre), i decidim que "per avui ja n'hi ha prou", ens obliga a obrir aquell calaix que fa temps que no toquem, o ens fa regirar entre la cartera, o pitjor encara, ens condueix cap a aquella vella i polsosa capsa de fotografies que per desgràcia tothom tenia però que ja ningú sap on l'ha té.
El llibre ens dirigeix com si fossim titelles, ens mou braços i mans, i ens ordena agafar allò que a partir d'ara farà de punt de llibre, i que servirà per acabar d'impregnar de significat a l'emocionant i universal fenomen de la lectura.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Victre

Victre

191 Relats

178 Comentaris

97017 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Vaig néixer al 1977.
Sóc metge, acupuntor i estic estudiant el grau de psicologia.
En el meu temps lliure escric relats.

Des de que escric, sempre he mantingut una lluita entre mantenir els relats ocults, o fer-los publics. Una barreja entre dubtes, vergonya, i la joia de que altres et llegeixin.

El meu mail és victreespiga@gmail.com

Al blog https://lletresigargots.wordpress.com trobareu tots els meus relats, la majoria amb il.lustracions incorporades.