Els Ponts

Un relat de: Joan G. Pons
Què és un PONT?
Un element que ajuda a superar un obstacle que impedeix... arribar a...

També els PONTS són com una actitud engrescadora a assolir situacions que amb l'ajut precisament del PONTS semblen més fàcils.
PONTS=FACILITATS
PONT A LES PORS.-
Passo o No passo. A vegades tinc que fer-ho i pateixo... No confio en el pont? La por té molta força paralitzadora, ja ho sé... la que m'imagino... Decideixo i travesso el pont. Ja no hi són... Visca!
PONT A LES AFICIONS.-
Tinc aficions, però un pel oblidades. Creuar aquest PONT em suggereix aficionar-me. Porta oberta. Ho faig. Trobo temps per les meves aficions i les gaudeixo.
PONT A COMPARTIR.-
M'he creuat en aquest Pont amb gent molt maca i he xerrat. El temps s'atura quan et trobes gent que també s'atura i comparteixes. En aquest PONT sembla que el temps s'atura...
PONT A LES SORPRESES.-
M'ajuda a no ignorar-les ni dependre... i assumir-les. Aquest PONT desperta la capacitat de sorprendre'm i reaccionar. Molt positiu.
PONT A LA SOLITUD.-
Decidexo que passar el pont és sols un repte. El tema m'atrau... a qui puc trobar...? La solitud volguda sí. La solitud no volguda, com una pèrdua es fa notar i té certa influència en el caminar sol o acompanyat. M'anima aquest pont.

Comentaris