Ella va pactar amb el Diable

Un relat de: Karkinyoli

-Ep! Tu! Sí, tu, tu! Atura't! Deixar de fer esses pel carrer! No hi ha foc, ni destrucció, no cal que corris!.

-Qui ets? Què vols?

-Com que qui sóc? I què vull? Tu m'has de dir què vols… Fa dies que em crides, em demanes, em supliques i em vols vendre alguna cosa… la teva ànima dius? Mai no t'acabo d'entendre, sempre ho fas a deshora, borratxa, pastosa, plorosa i despentinada. Seu i explica't.

-Tu… tu ets el Diable? Què fas assegut a un banc?

-Veig que ets espavilada. Sí, sí, el Diable és com em diuen, tot i que em dic Lilith. Sóc comercial, autònoma, tinc una empresa amb la meva amant. Ella es fa dir Déu - potser et sona- jo sempre l'he anomenada Eva.I bé, respecte el banc, t'estic esperant. Tu m'has trucat!

-Bé, jo… jo no entenc res, jo no volia… Bé sí que vull, però no sé, jo…

-Sí, sí, sí, tu t'esperaves alguna cosa catàrtica, una nit de disbauxa absoluta i després el patiment etern per poder-te plorar per sempre. Ja ho sé… Tot això és publicitat, màrqueting, els contractes que oferim són menys espectaculars.

-Crec que he begut massa…

-Ah sí! Tens tota la raó bonica, has begut massa, fa nits que beus massa, t'adorms al sofà! No puc parlar amb tu perquè quan acabo de la visita anterior tu ja ronques. Com una garrina!

-Jo… jo em dec haver trastocat…

-Oooooh, no ens posem melodramàtiques. És divendres, tenim temps. Vine farem una copa i parlarem de negocis.

(Continuarà)

Comentaris

  • molt bo![Ofensiu]
    Espiral | 26-05-2012

    No sé com he arribat fins aquí però em sembla un relat mol àgil, atractiu i original. Vaig a llegir-te més!

  • Pacte diabòlic[Ofensiu]
    Unaquimera | 24-02-2009 | Valoració: 10

    Aquest relat porta per tota introducció un títol molt expressiu, absolutament eficaç i al servei del diàleg i la narració que es presenten a sota, que acaben dient que Continuarà però que de moment ens deixen en un suspens expectant...

    Ja saps que m'encanten les coincidències! Per tant, no puc per menys que demanar-te que et passis a fer un tomb per FAUSTA, on trobaràs un text agermanant amb aquest: sens dubte, el teu escrit i el meu ens apropen, i a mi ja m'està bé sentir-te més a la vora...

    T'envio una abraçada amb pretensions de continuïtat,
    Unaquimera

l´Autor

Karkinyoli

33 Relats

52 Comentaris

29511 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
Ara ja us puc dir que vaig néixer el 10 d'abril d'un any que acaba en 4. Sempre he estat àries, i fa uns anys, vaig esbrinar que el meu ascendent també és àries. Des d'aleshores, que m'he permès ser un pèl més nerviosa per no haver de contradir els astres.
Vaig estudiar filologia i treballo a aquell lloc que tothom critica. Sempre he estat a Sants on m'agradaria poder-hi tornar sempre .Espero que gaudiu de mi amb les meves paraules i us oblideu dels fruits secs que porto a dins.