La cuinera

Un relat de: Karkinyoli

Després de passar-se, minuts, hores, dies, setmanes i mesos del seu -més que preuat- temps cercant, havia trobat la cuinera ideal. Quin descans! Ell un home més que atractiu, més que interessant, més que culte i més que intel·ligent no podia perdre el temps a la cuina. Ell havia de parlar, treballar, donar compte, salvar! el món. I, esclar, tampoc no podia menjar qualsevol cosa, no podia empassar-se segons què.

Algú li havia dit que la cuinera era una descreguda, una pseudonihilista, esquerpa, freda, distant i despreocupada. Res no li acabava de fer el pes, però tenia un do per als fogons.Segur que s'entendrien! Ell compartiria la veritat absoluta amb la cuinera, - perquè malgrat tot ell era un home generós - disposat a desllomar-se per fer entendre les coses, de segur que al seu costat la cuinera descreguda trobaria la veritat de la vida.

Quan va veure el primer plat, quedà extasiat, embaladit, meravellat, il·lusionat, quasi emocionat… Eren les seves pròpies paraules! Oh, segur que tenien un gust exquisit, el plat més meravellós del món. Agafà la forquilla amb un posat orgullós i s'endugué un tall generós cap a la boca.

L'ambulància va trigar dos minuts, reanimació i un rentat d'estómac. Res no fou suficient, ell va caure mort, fulminat, d'una sola forquillada.

Comentaris

  • Ensalivar[Ofensiu]
    Unaquimera | 22-10-2011

    Quina alegria he tingut en tornar a rebre quelcom teu, després de tant de temps...

    I després d’aquest llarg parèntesi, torno a llegir un dels teus “contes atrotinats”, com tu els anomenes, i hem retrobo amb el teu estil peculiar i amb una història, tot i que breu, saborosa, que fa ensalivar... i estremir.

    Ara espero tornar a saber de tu... No triguis tant, que et fas enyorar, bonica!

    T’envio una abraçada de tardor i retrobament,
    Unaquimera

  • Gràcies[Ofensiu]
    brins | 24-02-2009 | Valoració: 10

    pel teu comentari, Karkinyoli. He llegit aquest teu últim relat i ,com sempre, hi he trobat una lectura planera i amena. Ha mantingut la meva curiositat fins al final. Un final veritablement sorprenent.

    Una abraçada

l´Autor

Karkinyoli

33 Relats

52 Comentaris

29431 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
Ara ja us puc dir que vaig néixer el 10 d'abril d'un any que acaba en 4. Sempre he estat àries, i fa uns anys, vaig esbrinar que el meu ascendent també és àries. Des d'aleshores, que m'he permès ser un pèl més nerviosa per no haver de contradir els astres.
Vaig estudiar filologia i treballo a aquell lloc que tothom critica. Sempre he estat a Sants on m'agradaria poder-hi tornar sempre .Espero que gaudiu de mi amb les meves paraules i us oblideu dels fruits secs que porto a dins.