El príncep blau

Un relat de: copernic


La Sílvia jeia nua sota els llençols. Exhausta, recordava una per una les escenes d'aquell dia, que per dret propi, estava destinat a formar part dels records inesborrables de la seva vida: la proposició de l'Albert, la cita en un restaurant cèntric de la ciutat, el sopar romàntic entre rialles i somriures i el reconeixement de la pròpia gosadia quan el va invitar a prendre una copa en el seu pis de soltera.

I la nit...quina nit de sexe! La Sílvia tenia vint-i-vuit anys i no era una inexperta en aquest tema però reconeixia que l'Albert l'havia sorprès. Amant incansable, no va deixar racó per explorar. Repetidament, després de cada embranzida seguida de l'inevitable defalliment, tornava a estar disposat a donar guerra. La noia es deixava arrossegar per aquell ímpetu renovat i no només li va permetre que la tastés de dalt a baix si no que li demanava, enfollida per l'èxtasi en el que entrava i sortia una i altra vegada, que no parés, fins i tot quan ell, amb assenyada prevenció li preguntava si estava ben segura de voler tirar endavant. Després de quatre hores de frenesí, la Sílvia va quedar convençuda de que, a partir d'ara, hauria de buscar noves fantasies eròtiques amb les que somniar, al menys amb un sol home. Aquella nit les havia materialitzat totes.

En aquell moment , l''Albert estava a dins del lavabo del pis de la Sílvia. Panteixant, cansat però rejovenit per aquella aventura amb una jove a la qual gairebé doblava l'edat, vestit només amb els pantalons i les sabates, ficà la mà a dins de la butxaca. De seguida va notar la forma angulosa i allargada d'aquella capsa de pastilles que contenia el seu secret de color blau.

Comentaris

  • Publicació de “Secrets”[Ofensiu]

    Benvolgut relataire:
    Des de ARC estem treballant per publicar un llibre recull amb els finalistes seleccionats al “Concurs ARC de Microrelats 2010. ARC A LA RÀDIO” (Secrets), i desitgem poder comptar amb el teu relat per la seva inclusió en aquest llibre.

    Agrairem que et posis en contacte amb l'Associació per rebre més informació per correu electrònic a: associacio.relataires@gmail.com indicant el tema: “Publicació Secrets”.

    Cordialment,
    Junta de l'ARC

  • Lliurament premis "Concurs ARC de Microrelats 2010. ARC A LA RÀDIO"[Ofensiu]


    Benvolgut relataire:

    Com a participant en el “Concurs ARC de Microrelats 2010. ARC A LA RÀDIO” (Secrets), i pel fet d’haver estat seleccionat en un dels tancaments mensuals, voldríem recordar-te que el lliurament de premis tindrà lloc el proper dissabte 10 de setembre de 2011, a les 7 de la tarda, a la localitat d’Argentona (Saló de Pedra, carrer Gran 61).

    En breu penjarem aquesta informació a la nostra web.

    Esperem poder comptar amb la teva assistència en aquest acte i la teva participació en la convocatòria del present curs (temàtica que anunciarem el dia del lliurament de premis).

    Cordialment,

    ARC (Associació de Relataires en Català)

  • MICRORELAT SELECCIONAT (Concurs ARC de Microrelats “ARC A LA RÀDIO” 2010)[Ofensiu]

    Enhorabona!

    El programa Històries, de Ràdio Argentona, i l’Associació de Relataires en Català (ARC) han triat el teu relat com a microrelat seleccionat del mes de gener de 2011.

    Gràcies per participar,

    ARC


  • sorprenent final[Ofensiu]
    joandemataro | 17-01-2011 | Valoració: 10

    i molt bon relat de debò et felicito
    una abraçada
    joan

l´Autor

Foto de perfil de copernic

copernic

338 Relats

1182 Comentaris

386256 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Per qüestions de feina he hagut d'interompre la meva producció periodística i literària. Després del tsunami i amb l'aigua al seu lloc torno a començar: Déiem ahir...