El poeta

Un relat de: Llima

Una vegada em vas preguntar per què escrivia. "Perquè m'agrada" -vaig respondre. Ara només puc dir que oblides eixes paraules com si es tractara de la pitjor de les teues visions. No escric perquè m'agrada, escric perquè si no ho fera, el meu cos esclataria en milions de palpitants fragments, fragments procreadors de naixements i destrucció. Escric perquè a la foscor d'una cambra en la que la decepció s'ha apropiat de tot allò que té ànima, no queda ja res sinó això. Però no penses que és així com ho vull. De sobra saps que aquestes paraules no estaven destinades a emplenar d'emoció la superfície freda d'una fulla en blanc. Aquests pensaments aparegueren amb l'única missió de trencar amb crits i llàgrimes el silenci que envolta la mediocritat dels covards. I tu, dis-me quin sentit té llegir poemes la llum dels quals ofegaràs en el precís instant en què tanques el llibre. Dis-me si hi ha algun indici de lucidesa en aquells que eleven l'art al món de les idees, allunyant-lo de tot allò que somia, separant-lo de la vida. Pots dir-me boja, estàs en el teu dret. Però el temps avança al rellotge i l'únic que em fa alçar-me del llit és l'inquiet anhel d'evocar a les poètes maudits, la insistent necessitat de reproduir eixa música, l'esperança que em fa creure que els romàntics han existit sempre, i existiran sempre.

Comentaris

  • Gràcies :)[Ofensiu]
    Llima | 19-08-2010

    Està escrit a una nit prou difícil. Molts sentiments barrejats, però sobretot ràbia i impotència. No obstant sí, potser en altre moment de la meua vida, amb més anys, hagués sortit un text molt diferent, hehehe.

  • S'hi nota...[Ofensiu]
    rnbonet | 18-08-2010

    ...l'esperit jove: sura damunt l'escrit. Quants de 'romàntics' -per a mi, sinònim de 'lliures'- han estat, i segueixen!!!
    Il·lusió, ganes de menjar-se el món, de lluitar per les idees... Endavant! I amb esperança!

    PS. Perdona`m que no et puntue. Ja fa anys que no 'pose nota'.

  • bonic poema...[Ofensiu]
    joandemataro | 17-08-2010 | Valoració: 10

    reflexió del poeta que necessita escriure..
    et convido a llegir la meva de reflesxió:
    paraules

    fins aviat
    joande

l´Autor

Foto de perfil de Llima

Llima

25 Relats

22 Comentaris

22010 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Hola a tots!

Em dic Andrea i sóc de València. En breus començaré tercer d'Història de l'Art (tinc vint anyets), i m'alegra molt poder penjar les cosetes que escric i llegir-ne d'altres molt interessants.

M'encanta la música! Toque el piano i m'agrada composar en el meu temps lliure. També gaudisc molt del cinema, la fotografia i de sortir amb els amics.

Viatjar és la meua passió, però l'economia no em permet fer-ho tant com m'agradaria.

Dues ciutats... Barcelona i París, sense dubte.

Us deixe el meu blog!

www.levinducadavre.blogspot.com

Una besada :)