Feliç Any Nou

Un relat de: Llima

Pensament, reflexió, idees, moral, prejudicis, pudor i vergonya. On esteu? On estàveu? Desapareguéreu amb un bes, el bes que va encendre les mans, i ja no tornàreu. Front la soledat a la que em vaig haver d'enfrontar, l'únic solució era el plaer, i al plaer em vaig entregar com els ionquis a l'heroïna. I a partir d'eixe moment, pensamentreflexioideesmoralprejudicispudorivergonya, em vaig oblidar completament de tots vosaltres. I no ho vaig fer per venjança, no hi havia dintre meu lloc per al ressentiment. Senzillament es va obrir una porta i vaig entrar. I des d'aquell instant es va encendre la vida i el món és va fer tan petit que es va instal·lar als nostres cossos, i tot era densitat, volum, nervis, pell, fluids, ereccions i calfreds. Com anava jo a buscar-vos? No m'importàveu ja gaire. Tan sols no existíeu, s'havíeu transformat en res, no éreu res. L'únic que era creixia, res es mantenia, tot era canvi, canvi en augment, energia, energia convertida en èxtasi, en orgasme, en plor. Tan lluny del plaer estan les llàgrimes?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Llima

Llima

25 Relats

22 Comentaris

22016 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Hola a tots!

Em dic Andrea i sóc de València. En breus començaré tercer d'Història de l'Art (tinc vint anyets), i m'alegra molt poder penjar les cosetes que escric i llegir-ne d'altres molt interessants.

M'encanta la música! Toque el piano i m'agrada composar en el meu temps lliure. També gaudisc molt del cinema, la fotografia i de sortir amb els amics.

Viatjar és la meua passió, però l'economia no em permet fer-ho tant com m'agradaria.

Dues ciutats... Barcelona i París, sense dubte.

Us deixe el meu blog!

www.levinducadavre.blogspot.com

Una besada :)