Adam mort

Un relat de: Llima

Un museu vibra ple de cossos que transiten incansables d'un quadre a un altre, d'una escultura a un altra. I jo estic seguda, sola i silenciosa, i el meu món s'ha concentrat tot sencer en una d'eixes escultures. L'observe i pense que he trobat la teua bellesa a París.

Tot s'esfuma. La gent, el soroll, la pressa, el temps. Només la mire detingudament, et mire a tu, i el passat es fa viu, i no puc evitar sentir una estranya plenitud.

Però res és ja el mateix, i cada cop que els meus ulls es perden per cada racó d'eixe marbre vuitcentista, me n'adone més i més.

He trobat la teua bellesa a París. I fa un fred terrible, un fred humit. I el museu segueix vibrant ple de cossos.

Comentaris

  • massa sensacions per a un dia, doncs! :)[Ofensiu]
    Llima | 18-08-2010

    Reconec que molts ja els tenia escrits i els he penjat... si és que m'has pillat! Hehehe. Per mi aquest text és molt especial... sobretot pel que vaig sentir en aquell moment, va ser màgic.

  • tendre i dolcet...[Ofensiu]
    joandemataro | 16-08-2010 | Valoració: 10

    ple de sentiments...
    per cert escrius com una llima, vull dir que tants escrits alhora no dónes temps de llegir-te, és broma... T'aniré llegint mica en mica
    una abraçadota des de mataró
    joan

l´Autor

Foto de perfil de Llima

Llima

25 Relats

22 Comentaris

21906 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Hola a tots!

Em dic Andrea i sóc de València. En breus començaré tercer d'Història de l'Art (tinc vint anyets), i m'alegra molt poder penjar les cosetes que escric i llegir-ne d'altres molt interessants.

M'encanta la música! Toque el piano i m'agrada composar en el meu temps lliure. També gaudisc molt del cinema, la fotografia i de sortir amb els amics.

Viatjar és la meua passió, però l'economia no em permet fer-ho tant com m'agradaria.

Dues ciutats... Barcelona i París, sense dubte.

Us deixe el meu blog!

www.levinducadavre.blogspot.com

Una besada :)