El millor regal? la seva amistat.

Un relat de: afrika97
Diuen que les paraules se les emporta el vent i per aixó prefereixo deixar-les escrites.
T’escric perque quan estiguis trista o no sigui el teu millor dia, puguis llegir aquestes quatre línies i estiguis una miqueta més feliç.
Et dedico tot això per tots els mesos que m’has donat, per haber-me aguantat, entés, per tot el que m’has cedit, per tots els moments que m’has fet oblidar-ho tot. Per les llàgrimes darrera la pantalla, per les burrades que hem fet, per els milers de somriures. Gràcies per compartir amb mi tantes i tantes històries.
Avui es un dia especial…un any es queda enrere i un altre arriba amb noves oportunitats per omplir-lo de somriures, abraçades i moments especials.
Han sigut ja un any el que hem compartit, i has estat sempre allà, a les bones i a les males, i en les pitjors, i encara més. No tinc dubtes, sempre que et necesiti sé que seguire comptant amb tu, i espero que sapigues que de mi, sempre pots esperar el mateix.
Avui sento la necesitat de dir-te que ets una de les persones que més admiro i respecto, perque no has caigut als pitjors moments, has demostrat la força que portes a dins. Et confiaria fins hi tot la meva vida, perque ets testimoni de tot el que sóc, perquè m’has acompanyat en les majors bojeries i en les majors estupideses també, i cada moment dels que paso al teu costat m’enriqueix com a persona i em fa ser millor. Perquè sense ser conscient d’això, sempre aprenc alguna cosa nova de tu.
El camí de la vida és llarg i incert, però només demano seguir comptant amb la teva amistat a cada pas que doni, i agraeixo la inmensa fortuna d’haver-te posat en la meva vida, i d’haver-te donat la capacitat de convertir-te en la meva consciència quan necessito veure els meus errors i reflexionar.
Aquest és només un any més dels molts que ens esperen, i desitjo amb tot el meu cor, que amb el transcórrer de cada un d’ells, només estiguis més a prop d’aconseguir la felicitat que tant et mereixes.

Tu ets el millor regal de tots..


Iris;Abril.

Comentaris

  • Giulietta | 16-01-2012

    Una bona amistat no enten de distàncies, una bona amistat és com una bona corda que per molts cops que la serris, per molts cops que li donis mai és trencarà. Conserveu-la perquè pocs cops existeix una amistat tant bonica i tant real com aquesta!

    Sou molt grans :)!

l´Autor

Foto de perfil de afrika97

afrika97

6 Relats

2 Comentaris

4772 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
OK, ho reconec. M’agraden les cançons d’amor i les pel·lícules romàntiques. No m’agrada dir el que estimo, o a qui. Ploro a vegades però m’enric amb facilitat, vaig amb les ungles mal pintades i em costa trobar el regal perfecte. D’acord, penso sobin en tonteries i no arribo enlloc, ho sé, no soc perfecta, però tampoc em precupa gaire, o…hauria de precuparme?